Vondráčková pronesla nečekaná slova! Tvrdě zasáhnou Plekance na nejcitlivějším místě!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. září 2018 8:56

Vypadá to mezi nimi na válku století, přesto se mají stále rádi. Tedy minimálně ona miluje jeho. Lucie Vondráčková se totiž nedokáže zbavit pouta, které jí táhne k Tomáši Plekancovi.

Rozvádí se, vzájemně se obviňují ze lží a metou po sobě jednu špínu za druhou. Na pozadí toho všeho ale zpěvačka svého manžela stále miluje.

"Maty se mě tuhle ptal, jestli mám ráda tatínka. Říkám mu, že ho budu vždycky milovat, protože mi dal je dva. A víte co? Ona to není fráze. I když má Tomáš v srdci už někoho jiného, mně láska ze srdce tak rychle odstřihnout nejde,“ řekla Blesku Vondráčková. 

Uvědomuje si, že ten poslední měsíc to tak nevypadala, to ale podle ní lásku k hokejistovi nepohřbí. "Měsíc očerňování a pomluv ten cit ve mně nemůže zadusit," tvrdí.

Nutno dodat, že ostrá slova, která padají, většinou zaznívají z okolí obou manželů. "Já pořád doufám, že to všechno, co zaslechnu, jsou jen výplody jeho kamarádů. Že by ten, koho jsem tolik let milovala, nikdy nešpinil a neočerňoval mámu svých dětí. Já bych nebyla schopná o něm mluvit nehezky," posteskla si.

Dodává, že se se snažila být tou nejlepší manželkou, jakou uměla a,e asi to podle ní pořád nestačilo. Jinak prý nelituje ničeho.

Hokejista Tomáš Plekanec před několika týdny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem, což ona sama popřela.

Hokejista také později oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. Vondráčková ale vypadala velmi překvapeně. Plekanec také tvrdí, že rozvod připravovala Vondráčková už před rokem. Kde tedy leží pravda?

To ukáže až čas. Nyní je na pořadu dne bitva o majetek a děti. Ty chce jak Vondráčková, tak i Plekanec, který se bojí, aby s nimi neztratil kontakt. To ale zřejmě ještě nějakou dobu nehrozí, Vondráčková se totiž chce rozvádět v Kanadě, kde je majetkové vyrovnání manželů benevolentnější než v Česku. Ostatně také nepožaduje po hokejistovi zrovna malé výživné.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec