Kateřina Kristelová u výslechu na Policii ČR! Tohle jste ještě neslyšeli

Kateřina Kristelová 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. září 2018 15:41 | Aktualizováno: 16. září 2018 21:42

Na internet unikla nahrávka z výslechu Kateřiny Kristelové. Záznam, na němž partnerka fotbalisty Tomáše Řepky vypovídá u přestupkové komise, ukazuje, že si Kristelová zřejmě spletla výpověď se zpovědnicí!

Kristelová na nahrávce diktuje prohlášení policii proti autorům jedné stránky na Facebooku, která ironicky komentuje ji a jejího partnera Tomáše Řepku. Kritizuje nejen autory stránky, ale i diskutující, a hází žalobami na všechny strany.

Podala si například i novináře Pavla Novotného. Tvrdí o něm, že jeho jedinou starostí je péče o ni. "On by se měl bát odnětí svobody. Na stránku já sama nechodím od doby, co to má v rukou policie, ani pod žádným fejkovým účtem. Smyšleným je lepší. Ne, necháme fejkový,“ diktuje.

"Nikdy jsem tam nebyla, přísahala bych na to na smrt svojí dcery. Tak blbě na tom ještě nejsem," dodala. Dceru ostatně nezmínila poprvé. Uvedla, že vše má na ni dopad "Jsem v kontaktu s její školou, kde byla zpřísněna bezpečnostní pravidla, a proto taky policie řeší tu stránku," tvrdí.

Podotkla, že celou stránku monitorují advokáti. "Všechno monitoruje kancelář JUDr. Ondřejové, včetně všech diskutujících, a potřebné podklady podávají policii. V tuto chvíli lze s nadsázkou říci, že by bylo dobré, aby stránka ještě několik měsíců fungovala pro dostatek důkazů a usnadnění práce policie," tvrdí.

Podle ní z toho má nejen osobní, ale i finanční újmu. Proto chystá žalobu o ušlý zisk. "Mám důkazy klientů, kteří odstoupili od spolupráce na základě informací z této stránky. Mohu to dokázat, ale nechám to na soudní proces. Ráda bych podotkla, že hojně citovaný Pavel Novotný je v tuto chvíli v trestním stíhání za stalking proti mně a proti mému partnerovi za lživé výroky," dodává.

Toho se zastala i později. Tvrdí, že nevykonává žádnou špinavou práci, a že navzdory vtípkům na internetu má všechny zuby. 

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka