Vondráčková přiznala, co bylo v předmanželské smlouvě. Tohle přece nemohla podepsat!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. září 2018 13:08

Lucie Vondráčková je z rozvodu s Tomášem Plekancem nešťastná. Kromě ztracené lásky ji čeká boj o děti i o peníze. Ten druhý by mohla usnadnit předmanželská smlouva, a zpěvačka poprvé prozradila, co v ní je.

Už od chvíle, kdy pár oznámil, že se rozchází, se spekuluje, kde rozvod proběhne, jak to bude s majetkem a kolik bude výživné na dva syny Vondráčkové a Plekance – pětiletého Matyáše a tříletého Adama.

Hokejista rozvod za mořem odmítá. Jeho právnička tvrdí, že má šanci na úspěch. Proč? Poukazuje na to, že chlapci i manželé mají českou státní příslušnost.

Advokáti ale Lucii radí, aby se rozvedla tam. Podle nich má Kanada spravedlivější právo, a zpěvačka tak nepřijde zkrátka. Plekanec ale výslovně odmítá, aby se majetkové poměry mezi manželi řídily právním řádem jiného státu.

Jeho advokátka také popřela slova Vondráčkové o tom, že je její předmanželská smlouva s Plekancem neplatná. A ta si to zřejmě uvědomuje také, protože blesk Magazínu poprvé přiznala, co se v ní nachází.

Podle smlouvy totiž zřejmě nemá na nic nárok, protože je sama "nic". "Podepsala jsem ji, byla jsem zamilovaná a zamilovanost vidí růžově a v její budoucnosti se přece nic jako rozvod nemůže stát. Ale je fakt, že mě už tehdy známí upozorňovali, že je to přinejmenším velmi zvláštní. Pracuju celý svůj život a vždycky jsem se o sebe dokázala postarat sama. Podepisovat papír, ve kterém vám někdo, koho milujete, říká, že jste nic, je divný," přiznala zpěvačka.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec