Už je to oficiální: Koptu ve StarDance vystřídá Richard Genzer! A fanoušci šílí!

Richard Genzer 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. září 2018 15:47

Už je to oficiální! Zraněného herce Václava Koptu ve StarDance herec a bavič Richard Genzer! Jak tuhle zprávu přijali fanoušci?

Výměnu už oficiálně potvrdila i Česká televize. „Václava Koptu dnes ve StarDance vystřídal Richard Genzer. Co myslíte, stihne tanečnice Jana Zelenková svého nového tanečního partnera vše naučit?“ píše se na Instagramu StarDance.

A fanoušci jsou ze změny nadšení! „Skvělá náhrada, to se těšíme, panu Václavovi přejeme brzké uzdravení,“ napsal jeden z fanoušků. „Tak to vidím na to, že tahle řada bude jedna z nejlepších. Skvělý výběr celebrit i tanečníků,“ oceňuje další divák. „Ježíš to bude sranda. Už se na StarDance nemůžu dočkat,“ pochvaluje si jedna z diskutujících. „Jeden komediant střídá druhého. Bude prča ,“ píše jedna z divaček.

Podle některých má Geňa i přes hodně pozdní nástup do tréninku šanci celou soutěž dokonce vyhrát. „Geňa, jako bývalý tanečník, by neměl mít s tanečním pohybem problém,“ připomněla jedna z fanynek. „Panu Koptovi hodně zdraví, třeba ho uvidíme další sezonu. A myslím že Geňa to má v kapse,“ přidala se další. „Jooo tak máme vítěze,“ myslí si jedna z diskutujících.

Kopta si ještě před začátkem tréninků zlomil prst na noze. A i když jej zranění bolelo, byl odhodlaný se nevzdat. Jenže osud měl jiné plány. Při tréninku si totiž uhnal další zranění – a tentokrát mnohem vážnější! Herec si přetrhl si sval na noze a na tiskové konferenci pořadu, kam dorazil i s berlí, oznámil, že končí.

A kdo všechno vlastně letos soutěží? Podívejte se v naší fotogalerii! 

Témata: Richard Genzer StarDance