Karel Šíp: Totální ignorace a ostrá kritika!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. září 2018 12:20

Karel Šíp je nejen moderátor, bavič a textař, ale také velký milovník fotbalu. Netají se ale svým názorem, že v posledních letech se na ten český moc dívat nedá! A ani poslední utkání českých reprezentantů ho nepřimělo změnit názor – na naopak!

V roce 2012 se Karel Šíp stal doslova nepřítelem českého fotbalu číslo 1. Proč? Dovolil si kritizoval českou reprezentaci a po nakládačce od Rusů (1:4) řekl, že český tým je trvale nekvalitní a neléčený a že podobných facek, jakou nám zasadili Rusové, nás čeká celá řada.

Jeho komentář českého výkonu vstoupil do dějin. „Bezpohlavní, impotentní fotbal, kde se hraje jen na to, jak dlouho udržíme míč. Ten tým je špatně poskládaný, takových šest hráčů je na výměnu!“ rozčiloval se tehdy Šíp.

A to ještě netušil, že, že za šest let bude mnohem hůř! Tento týden dostali Češi od Rusů ještě větší náklad a prohráli 1:5. „Vy mi určitě voláte kvůli zápasu s Ruskem, že jo?“ smál se Šíp, když mu teď novináři zavolali.

Bylo mu totiž ihned jasné, že jde o jeho několik let starý komentář! „Já vím, tenkrát jsem něco řekl, ale teď jsem ten fotbal neviděl. Měl jsem natáčení, takže by ode mne bylo nezodpovědné něco říkat,“ vysvětlil Karel Šíp Aha!, proč si tuhle „podívanou“ nechal ujít.

Jeho slova jasně naznačují, že česká reprezentace ztratila dalšího známého a velkého fanouška! A soudě dle českých výkonů asi nebude zdaleka jediný!

Témata: Karel Šíp Fotbal