Eva Pilarová opět v nemocnici! Urychlená operace!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2018 9:19

Zpěvačka Eva Pilarová své zdraví nešetří. Poté, co utrpěla vážné zranění při pádu na dlažbě, byla hospitalizována v nemocnici a operována. Nyní ale musela na operaci znovu!

Zpěvačka uklouzla na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

Původně se přitom mluvilo jen o úrazu nohy, její stav byl ale daleko vážnější. Zlomila si totiž i levé rameno a zlomeniny jí lékaři spojili šrouby a vyztužili destičkami.

Pilarová má tuhý kořínek a byla rozhodnutá opět brzy vystupovat, to jí ale lékaři nedoporučili. A jak se nyní ukázalo, z dobrého důvodu. Posunul se jí totiž šroub ve zlomeném rameni.

Pilarová tak musela opět do nemocnice a na další operaci, kde jí podle Aha šroub vyndali. "Už jsem ale zase zpátky na rehabilitačním oddělení,“ svěřila se Eva. 

Sama si nyní uvědomuje, že musím na ruku dávat větší pozor a nechat ji víc v klidu. "Už jsem celkem soběstačná. S chodítkem si dojdu, kam potřebuju," dodala zpěvačka.

Témata: Eva Pilarová