Andrea Pomeje vyvedla svého svalnatého přítele do společnosti. Takhle jim to slušelo!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. září 2018 20:11

Slavnostní premiéru nového snímku Predátor: Evoluce v kině IMAX navštívila i Djka Andrea Pomeje. Před přítomné novináře poprvé hrdě předstoupila po boku svého přítele Petra. Do této chvíle se zamilovaný pár držel z dohledu fotografů a médií, jejich vztah však kvete každým dnem a již není důvod se skrývat.

Nový snímek s názvem Predátor: Evoluce právě vtrhl do tuzemských kin. Slavnostní premiéra se konala v kině IMAX a navštívilo ji i mnoho známých tváří. Největší vlnu pozornosti na sebe strhla, zatím ještě právoplatná manželka producenta a herce Jiřího Pomeje, Andrea Pomeje.

Úspěšná DJka se po rozpadu manželství znovu zamilovala, a to do klempíře Petra Plačka, se kterým již tvoří oficiální pár. Andrea se dlouho vyhýbala médiím a nechtěla novou lásku komentovat. Nyní už je ale vše jinak. Na slavnostní premiéru přišla již oficiálně po boku Petra a hrdě se k němu měla i před zraky všech přítomných novinářů.

Pokračování legendárního Predátora přilákalo do kina IMAX i další tváře českého showbyznysu. Užít si film a pořídit nějaký ten materiál na svůj instagramový profil přišel herec Jakub Kohák. Herečka Míša Dolinová dorazila na premiéru v romantických růžových šatech a v zajetí hrůzostrašných cosplayerů vypadala jako princezna.

Nechyběl ani zpěvák Sámer Issa, herec Pavel Šimčík, zpěvačka Yanna Fabian, tanečník Marek Dědík, Muž roku Matyáš Hložek nebo moderátorka Štěpánka Duchková.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček