Kazma lže? Vše bylo jinak! Mareš se naštval a prozradil, co se doopravdy dělo!

Kamil Bartošek alias Kazma napálil Leoše Mareše

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. září 2018 18:41

Zdálo by se, že poslední díl One Man Show vnesl světlo do fingované nehody, při níž Kazma přelstil moderátora Leoše Mareše během jeho sázky o Ferrari za osm milionů korun. Mareš ale nyní tvrdí, že se vše odehrálo jinak, než jak Kazma ve videu prezentuje!

Česko se dnes dozvědělo pravdu o sázce moderátora Leoše Mareše a podvodu, který na něj nachystal bavič a Kamil Bartošek alias Kazma. Vše začalo v dubnu, kdy se Mareš rozhodl uzavřít sázku. Pokud by ho někdo spatřil za volantem jakéhokoliv vozu kromě trabantu, věnoval by mu své Ferrari.

Už se zdálo, že sázku má v kapse, ovšem na poslední chvíli přišel podraz. Kazma Kazmitch nachystal na Mareše past, nafingoval na něj dopravní nehodu, v rámci níž byl Mareš nucen přesednout do jiného vozu. Nový díl One Man Show dnes zveřejněný na Streamu ukázal, co se skutečně dělo a jak vše probíhalo nejen před samotnou nehodou, ale i po ní.

Podle videa totiž začalo kolečko vyjednávání, kdy se Mareš nechce vzdát svého vozu za osm milionů korun. Z jednoho prostého důvodu. Auto totiž není jeho, patří leasingové společnosti, a Mareš ho tak ani nikomu dát nemůže. Tváří se u toho sebejistě a usměvavě, o poznání jinak než ráno u nehody, ale i než večer před svými fanoušky.

Moderátor ale nyní na sociálních sítích tvrdí, že vše bylo jinak. "Zážitek z fingované nehody byl pro mě neuvěřitelně frustrující. Určitě někteří z vás něco podobného zažili a ten kontakt s blízkosti smrti je hrozný. To, že to byla fikce jsem v tu chvíli samozřejmě nevěděl a po prozrazení jsem cítil jen úlevu, že ten pán žije a nic se mu nestalo. Nemyslím si, že by se takovými podobnými způsoby mělo upozorňovat na cokoli. Někoho zmlátit, aby se upozornilo na násilí. Někoho rozbrečet, aby se upozornilo na smutek. Někoho zneuctít, aby se upozornilo na křivdu," napsal.

Podle něj ale šlo pouze o to, aby Kazma dostal jeho Ferrari, a charitu si vymyslel až poté. "Kazma chtěl to Ferrari. Strašně ho chtěl. Díky mojí sázce se mu naskytla možnost, jak získat skvělý obsah své další show. Vymyslel k tomu proto charitativní podtext a dal se do díla. Byl den před koncerty v O2 Aréně, když jsem po fingované nehodě dojel do radia," tvrdí dále Mareš.

Přiznal, že dostal obrovský strach, že kauza zničí jeho půlroční práci na koncertech a všichni budou řešit jen tu nehodu. Nikomu o tom proto neřekl, nechal si to v sobě a po Ranní Show se sešel s Kazmou, který mu měl vylíčil, jaké má s Ferrari úmysly. "Plánoval osobní převzetí auta přímo na podiu, oblepeného logy OMS. Plánoval několikaměsíční dotáčení své Show společně se mnou. Plánoval nainstalování skrytých kamer u nás doma. Plánoval auto prodat a utržené peníze věnovat na charitu a mě hodlal jmenovat cituji “Sponzorem One Man Show”," píše Mareš.

"Všechno tohle je na záznamu ze kterého jste slyšeli jedinou větu “Podle mě jsi nevyhrál, ale můj návrh je, že bych ti to auto půjčil a dal na tvojí nadaci milion korun” .... co? .... cože? Že jste nic takového neslyšeli. No stačilo první a poslední část tohoto souvětí odstřihnout a zbyla jen věta “Můj návrh je, že bych ti to auto půjčil”," vysvětluje.

Vyjádřil se také ke svému příspěvku na instagramu, který zveřejnil poté, co se stal svědkem fingované nehody. "Co se týče mé instastory z noci po incidentu, bylo to poprvé za celý den, kdy jsem se někomu svěřil se svým ranním zážitkem z nehody a přiznávám, že mně ruply nervy. Poté co chlapci v létě předělali scénář a upravili pointu, vyprodukovali ve střižně opravdu skvělou show. Gratuluju," dodal Mareš.

Témata: Leoš Mareš Kamil Bartošek alias Kazma