Eva Pilarová šokuje: Rakovinu mi lékaři nevyléčili!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. září 2018 10:12

Zpěvačka Eva Pilarová má za sebou těžký boj s rakovinou. Lékaři jí moc nadějí nedávali a měla před sebou mít jen pár měsíců života. Nakonec ale zákeřnou nemoc porazila. Jenže ne pouze za pomoci lékařů. Nemoc podle ní porazilo něco jiného.

Pilarová je věčná bojovnice. Není to tak dávno, kdy uklouzla na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

Před 29 lety ale prodělala mnohem horší zdravotní obtíže. Lékaři jí totiž diagnostikovali rakovinu. A dávali jí maximálně rok a půl života. To zpěvačku šokovalo.

"Já jsem zpočátku netušila vůbec nic, jenom jsem se cítila unavená. Přikládala jsem to tomu, že jsem měla strašně moc koncertů," přiznala. Nespoléhala se ale na lékaře, namísto toho vyhledala léčitele.

"Manžel bez mého vědomí oslovil pana léčitele Jaroslava Doubravu. On má v rukou takovou nějakou zvláštní energii, a když vám je přiloží buď na místo, který vás bolí, nebo na záda, kde posiluje imunitní systém, je to, jako když vezmete dvě žehličky. Alespoň tak jsem to v jeho rukou cítila," popsala v talk show Tenký led.

Podle ní je obrovská výhoda v tom, že je člověk věřící. "Od toho doktora jsem se šla do kostela pomodlit, poprosit a v ten moment jsem věděla, že budu bojovat, že to přežiju a že se mi nic nestane. Doktoři, léčitelé a víra v Boha, to mi pomohlo. To mě dalo dohromady," vysvětlila.

Témata: Eva Pilarová rakovina