Kazma dostal pěstí od Jágra? Obří odhalení je tady! Co se skutečně dělo mezi ním a Marešem?

Kamil Bartošek alias Kazma

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. září 2018 9:11

Trvalo to několik měsíců, dnes se ale Česko konečně dozvědělo pravdu o sázce moderátora Leoše Mareše a podvodu, který na něj nachystal bavič a Kamil Bartošek alias Kazma. O tom, že by a celá kauza zinscenovaná, není pochyb, byl ale Mareš její dobrovolnou součástí? A proč se v posledních týdnech po celém Česku objevovaly záhadné nápisy a billboardy?

Vše začalo v dubnu, kdy se Mareš rozhodl uzavřít sázku. Pokud by ho někdo spatřil za volantem jakéhokoliv vozu kromě trabantu, věnoval by mu své Ferrari. Už se zdálo, že sázku má v kapse, ovšem na poslední chvíli přišel podraz. Kazma Kazmitch nachystal na Mareše past, nafingoval na něj dopravní nehodu, v rámci níž byl Mareš nucen přesednout do jiného vozu. 

Z této událost byl Mareš pořádně v šoku a stejně tak i řada dalších celebrit. Vzápětí se však objevily spekulace, že v tom oba pánové jedou spolu. To ale Mareš rezolutně odmítal. V bulváru se ale objevily informace o tom, že se Kazma s Marešem po incidentu sešli a docela si i rozuměli. Nyní se ale ukázalo, že Mareš opravdu na celé věci nespolupracoval. Naopak.

Nový díl One Man Show dnes zveřejněný na Streamu ukázal, co se skutečně dělo. Vše začíná tím, že Kazma dostane pěstí od Jaromíra Jágra. Netradiční úvod, ale funguje. Následně se ukáže, jak se celý tým pořadu připravoval na fingovanou nehodu.

Přesně jak Mareš tehdy popisoval na svém instagramu, osobní automobil měl zezadu narazit do multikáry, která vezla kůly. Jeden z nich měl prorazit čelní sklo a doslova sevřít spolujezdce, který tak nemohl dýchat. Poté, co Mareš popojede autem, se tým odhalí a zatím co Kazma nadšeně poskakuje kolem, evidentně otřesený Mareš se snaží vzpamatovat a objímá se s herci, kteří představovali zraněného spolucestujícího a řidičku. 

Poté začíná kolečko vyjednávání, kdy se Mareš nechce vzdát svého vozu za osm milionů korun. Z jednoho prostého důvodu. Auto totiž není jeho, patří leasingové společnosti, a Mareš ho tak ani nikomu dát nemůže. Tváří se u toho sebejistě a usměvavě, o poznání jinak než ráno u nehody, ale i než večer před svými fanoušky.

V tu chvíli ale Kazmu a jeho tým nenávidí celá republika, což je přesně to, o co Kazmovi šlo. Kazma tehdy pouze uvedl, že Mareš tím nevědomky pomáhá nadačnímu fondu One Man Show Foundation. Jak přesně? Díky svému vlivu.

Podle statistik zastaví u dopravní nehody pouze 1 člověk z 10, a to je to, o co Kazmovi celou dobu šlo. Udělat z Mareše hrdinu, který u nehody zastavil, a dostat to mezi co nejvíce lidí. A jelikož je Marešův vliv na sociálních sítích úctyhodný, tak se to Kazmovi povedlo. Lidé ocenili Mareše jako hrdinu, zatímco Kazmu nenáviděli. A ten mezi tím spřádal druhou část plánu. 

Kapaň 1/10, kterou jsme mohli v posledních měsících vidět téměř úplně všude. Na sociálních sítích, na billboardech, u celebrit, v televizi, na památkách, zkrátka všude. Na její financování použil Kazma peníze z prodeje předraženého merchandisingu, který několikrát nabídnul v omezeném množství svým fanouškům. To vše probíhalo za skryté podpory Besipu nebo Červeného kříže.

Kazma tak ve videu odhalil skutečný záměr celé inscenace. Nešlo mu o Ferrari, chtěl pouze využít Marešův vliv. Chtěl dostat do podvědomí lidí, že u nehody se zastavovat má, a ostatně je to i zákonem nařízená povinnost. A chtěl poukázat na nově vzniklý web, který se celé problematice věnuje.

Kdo by ale na konci čekal nějaké větší odhalení, bude zklamán. Novou One Man Show sice zakončuje píseň, na níž se podíleli všichni nejpopulárnější čeští zpěváci, ale tím celá věc končí. Kazmovi se povedlo udělat kampaň, která se skutečně masově rozšířila, co se týče samotné show a velkého odhalení, Kazma tady trochu polevil. Byť sliboval, že chystá něco, co překoná i jeho legendární Prostřeno, tak je na pováženou, jestli se to povedlo. Po osvětové stránce ano, wow efekt se ale nekoná. Divák se totiž nedozvěděl nic nového, co by za ty měsíce už nevěděl.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Leoš Mareš