Strach o život? Kolem Gotta se dějí nečekané věci!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. září 2018 15:56

Slavný zpěvák Karel Gott miluje své fanoušky, stejně jako oni milují jeho. Teď ale na několikanásobného slavíka bez ochranky nenarazíte. Co ho k tomu vedlo?

Zpěvák Karel Gott každoročně podporuje charitativní akci sdružení Helppes, a navštívil ji i letos. Přiznal, že na ni chodí velmi rád a kromě toho, že mu dělá radost, tak ho i dojímá.

Sám Gott má od roku 2010 doma fenu zlatého retrívra Stellu, která pochází právě od sdružení Helppes. Blesk ale upozornil na něco, co na akci všechny zaskočilo.

Gotta totiž z těsné blízkosti hlídali čtyři bodyguardi. Není novinkou, že má Gott ochranku, podle deníku ji ale posílil. Co ho k tomu vedlo?

Údajně strach o jeho uzdraví a život. Ne však být strach z útoku na zpěváka, ale spíše obavy o jeho zdraví jako takové.Není tomu totiž tak dávno, kdy mu musely při scházení ze schodů pomáhat manželka Ivana a vnučka režiséra Miloše Formana.

Přítomnost čtyř silných chlapů tak může být pojistkou, aby zpěváka v případě pádu někdo zachytil. Úraz by totiž už v jeho věku mohl mít vážné následky.

Témata: Karel Gott