Vondráčková už toho má dost? Udělala nečekanou věc!

Lucie Vondráčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. září 2018 9:04

Rozešli se kvůli někomu třetímu? Právě o tom se spekuluje od chvíle, kdy Tomáš Plekanec oznámil, že jeho manželství s Lucií Vondráčkovou končí. Ona sice tvrdili, že to tak není, ale v médiích se vzápětí objevila dvě jména – Lucie Šafářová a Matěj Hádek!

Plekanec před několika týdny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondráčkovou končí. Ji samotnou údajně chování jejího manžela dostalo a z rozchodu byla zdrcená. Předem o něm prý nevěděla. Nakonec se ale ukázal opak.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popřela. Posléze se ale ukázalo, že se hokejista skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A zpěvačka podle klepů naopak údajně něco má s hercem Matějem Hádkem.

Lucie sice potvrdila, že ji Hádek navštěvoval u ní doma, trvá ale na tom, že šlo pouze o pracovní návštěvy. „S Matějem jsme natočili nový klip na písničku Paralelní světy. Premiéra bude 9. září a v říjnu vychází nová deska Růže,“ vysvětlovala nedávno pro server Expres.cz.

Přes různé spekulace Vondráčková na této verzi trvá.. Dokonce se Hádkovi veřejně omluvila za problémy, které kvůli ní má. „Matěji Hádkovi se moc omlouvám za to, že byl zatažen do téhle mely. Dělám teď jen to, co kvůli svým dětem musím," řekla v rozhovoru pro Story.

Témata: Lucie Vondráčková Matěj Hádek Tomáš Plekanec