Lucie Vondráčková má další průšvih! A tentokrát nejde o Plekance!

Lucie Vondráčková 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. září 2018 10:04

Lucie Vondráčková teď má kvůli rozvodu a sporům o děti a peníze kupu starostí, kvůli kterým musela odložit některé pracovní povinnosti. Faktem ale je, že se blíží vyhlašování ankety Český slavík. A Lucčini fanoušci a fanynky na to nezapomínají!

Vondráčková kvůli rozvodu odložila jak vydání nové desky, tak i natáčení filmu, ve které měla hrát hlavní roli! „V příštích dnech a týdnech jsme měli vydat zpěvačce Lucii Vondráčkové novou desku s názvem Růže. Dovolujeme si oznámit, že vzhledem k nastalým rodinným záležitostem Lucie a po dohodě s ní samotnou, posunujeme termín vydání desky spolu s veškerými doprovodnými akcemi.“ informoval Tomáš Ságl ze SÁGL PRODUCTION s.r.o. „Přejeme Lucii Vondráčkové pevné nervy v nelehké životní situaci,“ dodal Ságl.

A i když si fanoušci musejí na desku ještě chvíli počkat, rozhodně nezahálejí a plánují, jak Vondráčkové zvednout náladu. Odpověď je jasná – Český slavík. Loni Lucka získala bronz, v roce 2016 dokonce stříbro. Na stupínek nejvyšší se ale zatím nedostala, ten dlouhé roky okupuje Lucie Bílá.

A právě to chtějí teď příznivci Vondráčkové změnit! „Již za měsíc bude vyhlášen další ročník ankety Český slavík. Lucka má podle vašich reakcí ty nejlepší fanoušky, jaké kdo může mít. A co kdybychom se letos pokusili o nemožné? Připravte si mobilní telefony, půjdeme do toho a ukažme jak máme Lucku rádi. Pojďme ji nejen vrátit na stříbrné místo, ale zkusme hlasovat tak, aby to bylo místo první. Lucku by to určitě potěšilo a posílilo do další práce,.... Co vy na to?“ píše se na facebookových stránkách fanklubu.

Příznivci Vondráčkové si ale zřejmě neuvědomují, že své oblíbenkyni dělají spíše medvědí službu. Podobnou výzvu totiž loni organizátoři vyhodnotili jako porušení pravidel – a diskvalifikován tak byl zpěvák Tomáš Ortel i se svou skupinou!

„Porušení fair play spatřuje organizátor ankety především v obsahu široce sdíleného facebookového profilu Tomáš Ortel Českým slavíkem 2017 (aktivní od 19. 9. 2017). Vyzývá se zde k zapojení do organizované akce, aby se konkrétní subjekt stal Zlatým slavíkem. Tedy nikoli, aby lidé posílali hlasy podle svého skutečného názoru, ale aby se zapojili do akce za určitým cílem a získávali pro něj další osoby a fankluby," uvedli zástupci agentury Musica Bohemica.

Témata: Lucie Vondráčková Český slavík skupina Ortel