David Kraus o nevěrné Strýcové: Byl to životní omyl a je mi ukradená! V posteli má už jinou

David Kraus 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. září 2018 14:22

Muzikant David Kraus se vzpamatovává z rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou. Jeho ex si obratem našla nového přítele, novou ženu v posteli teď má i sám Kraus!

David Kraus se ke konci vztahu s Bárou příliš nevyjadřoval. To se teď ale změnilo a on pěkně od plic promluvil o tom, jak ho tenistka podvedla a nasadila mu parohy! Nikdy se prý v nikom tak nespletl jako v Báře!

Rozchod oznámila tenistka na sociálních sítích až poté, co se ukázalo, že dávno randí s jiným! „Jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel časem dostali do problémů. Můj vztah s Davidem skončil,“ napsala tenistka.

David pak pěkně od plic řekl, co si o ní a rozchodu vlastně myslí. „Uráží mě, že mě někdo lituje jako nějakýho člověka, kterej byl rozejit a nechtěl si to připustit. Je mi ukradená, jenom nesnáším lži a s*áčovství. Výhoda je, že mě po tomhle ale nic nemůže bolet a není proč se trápit, napsal David na Facebooku.

Prý lituje, že s ní strávil tři roky. „Byla a je největší omyl mého života. Nikdy jsem se v člověku nespletl jako v ní. Jsem rád, že vím, koho jsem měl vedle sebe a vracím se zase sám k sobě,“ dodal s tím, že sbalila ona jeho! A prý se při tom pořádně snažila. „Já nevěděl, ani kdo je. Sport mě nikdy nezajímal. Miloval jsem ji ale až po dlouhé době,“ cituje Davida Blesk.

A teď se pochlubil, že si za Báru našel náhradu – aspoň na chvíli „Tak dneska jsem točil asi nejnamáhavější postelovou scénu až jsme se z toho pěkně zpotili. Naštěstí jsem jí točil s dobrou kamarádkou Koki,“ prásknul Kraus. „Pro změnu jsem byl dneska já nevěrnej Barboře kterou hrála Veronika Kubařová. Jsem rád že to máme za sebou a jdu do sprchy,“ dodal.

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová