Plekanec si našel devatenáctiletou milenku? Tohle se psalo v Kanadě!

Plekanec, Tomáš 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. září 2018 10:59 | Aktualizováno: 9. září 2018 13:12

Přestože se o problémech ve vztahu Lucie Vondráčková a Tomáše Plekance spekulovalo už před rokem, veřejnost byla v šoku, když hokejista před měsícem oznámil, že jejich manželství končí! V Kanadě ale zřejmě tam překvapení nebyli - tamní web už o rozvodu psal v lednu!

Kanadský hokejový web Hockey30 už na začátku ledna zveřejnil zprávu o tom, že má Plekanec devatenáctiletou milenku! Web o ní píše jako o „nymfě“. V Kanadě sice klasický bulvár nemají, tento web ale pravidelně zveřejňuje řadu drbů.

V článku z 9. ledna se píše o tom, že manželství Plekance a Vondráčkové už delší dobu nefunguje. Sportovec prý měl devatenáctiletou milenku, kvůli které odmítal opustit Montreal. Kvůli ní prý odmítl nabídky z Chicaga i Pittsburghu!

„Protože je to této dámy zamilovaný...“ píše web s tím, že jeho manželka o Plekancově mimomanželském vztahu ví. „Ve vzduchu je rozvod,“ psal také Hockey30.

Po rozchodu Plekance a Vondráčkové se na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem.

Hokejista také později oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. Vondráčková ale vypadala velmi překvapeně. Plekanec také tvrdí, že rozvod připravovala Vondráčková už před rokem. 

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Kanada