Eva Holubová otevřeně: Často jsem vysloveně nas*aná na lidstvo a mám chuť s ním skončit!

Holubová, Eva 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. září 2018 19:52 | Aktualizováno: 8. září 2018 20:57

Sympatický Marie Doležalová prozradila, že její mladší bratr se nedávno vrátil z mise v Afghánistánu! A i když prý války rozhodně nepodporuje, je na svého sourozence náležitě hrdá!

„Před rokem touhle dobou jsme slavili rozlučku mýho bráchy. Nebyla to rozlučka se svobodou, byla to party před jeho odjezdem na půlroční misi do Afghánistánu. Můj malej-velkej- o čtyři roky mladší brácha je totiž vojenskej záchranář,“ prozradila herečka.

Není divu, že jeho návrat domů po několika měsících byl velmi emotivní. „Když se nám v dubnu vrátil celej, slavili jsme všichni a já, těhule i bulela. Tohle byla jeho výzva, co si už pár let chtěl splnit, odjet na misi,“ vysvětluje Doležalová.

„Nepodporuju války a je děsný do nějaký z nich vyprovázet bráchu, ale tuhle jeho osobní výzvu jsem respektovala. Můj brácha je hrdej, že patří k armádě, a já jsem hrdá na něj, že je záchranář,“ přiznala novopečená maminka. „Jsem šťastná, že je zpátky, zvlášť když se odtamtud teď někteří nevrátili, a jsem šťastná, že si brácha pořídil psa a pozemek a že teď už se usadí,“ dodala.

Její slova dojala i její hereckou kolegyni Evu Holubovou. „A já tu brečím jako kráva a jsem hrdá, že naše země má muže, jako je Vás bratříček, milá Mařenko. Nenávidím války a často jsem za ně vysloveně nas*aná na lidstvo, říkám si - tak jo, já s tímhle biologickým druhem končím, ale pak přijde takovejhle “brácha” a já si řeknu, díky, kamaráde světlonoši a jdu hned na stránky Člověka v tísni,“ přiznala Holubová.

Doležalová před měsícem porodila holčičku, která dostala jméno Alfréda. „Tak né, že by po měsíci byl čas shrnovat nějaký poznatky, ale jedinej poznatek zní, jak hlubokou pravdu měly ty ženy, co mi tady psaly, že všechny cizí poznatky jsou naprosto k ničemu, a to co se týče porodu i mateřství. Všechno je jinak a na všechno si člověk se svým děťátkem musí přijít sám,“ přiznává Maruška.

Témata: Marie Doležalová Eva Holubová