Hvězda Ulice po porodu: Nevím, jak to popsat, je to neskutečný nášup emocí!

Aneta Krejčíková 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. září 2018 9:41

Herečka a hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková před pár dny porodila první dítě. Informaci ale chtěla před veřejností ještě chvíli utajit. Jenže to se jí nakonec nepovedlo!

Pyšný maminka si sice chtěla po porodu užít pár dní jen s miminkem a neodpovídat na dotěrné dotazy novinářů, to ale nakonec nevyšlo. „Děkujeme za gratulace, jsme v pořádku, zdraví, spokojení, zamilovaní," řekla Aneta TV Nova za sebe i svého partnera a novopečeného tatínka Ondřeje Rančáka.

Bližší detaily o porodu a miminku si ale zatím nechala pro sebe. Zdá se, že se sama ještě pořádně nevzpamatovala! „Nevím, jak to popsat, je to neskutečný nášup emocí. Mám samozřejmě nejkrásnějšího a nejňuňavějšího chlapečka na světě. Jmenuje se Ben,“ dodala sympatická blondýnka.

Aneta si původně chtěla nechat jméno i pohlaví miminka ještě nějakou chvíli pro sebe. Jenže pak přišla její kamarádka a parťačka z Ulice a vše vyzradila!

„Byla jsem za ní v porodnici hned druhý den. Aneta nebyla ani dvanáct hodin po porodu. Ale bylo to hrozně hezké. Beníkovi je teprve pár dní. Je hrozně roztomilý a má takový dospělý výraz,“ popsala webu Extra.cz Patricie Solaříková.

Témata: Aneta Krejčíková Patricie Solaříková