Vondráčková vytáhla těžký kalibr, takhle chce oškubat Plekance za ztrátu kariéry!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. září 2018 10:17 | Aktualizováno: 7. září 2018 11:56

Zpěvačka Lucie Vondráčková chce z rozvodu vytřískat víc, než se dosud uvádělo? Advokátka Lenka Radoňová, která zastupuje hokejistu Tomáše Plekance, zveřejnila informace, ze kterých jde hlava kolem!

Vondráčková se rozhodla pořádat o rozvod v Kanadě místo v Česku, kde má uzavřenou předmanželskou smlouvu. Už tehdy se čile spekulovalo, že bude po svém manželovi chtít miliony. Doteď se ale uvádělo, že půjde především o výživné na syny. Jenže advokátka tvrdí, že je to úplně jinak!

Z jejích odpovědí pro server Extra vyplývá, že výživné ve výši třicet tisíc dolarů, o které zpěvačka požádala, nechce pro své syny, ale sama pro sebe! 

Radoňová například odmítla slova Vondráčkové o tom, že je její předmanželská smlouva s Plekancem neplatná. Zároveň potvrdila pravost návrhu na finanční vyrovnání, ve kterém hokejista navrhuje částku 60 tisíc měsíčně na oba syny - 25 tisíc na Adama a 35 tisíc korun na Matyáše. Dodává, že by zaplatil i další výdaje, které se chlapců týkají - například za školu, stěhování nebo dovolené.

A jak je to s částkami, které Vondráčková podle médií požadovala pro své syny? „V návrhu nepožaduje výživné na nezletilé děti ve výši 30 tisíc dolarů, ale požaduje výživné pro rozvedenou manželku paní Lucii Plekancovou Vondráčkovou ve výši 30 tisíc dolarů měsíčně. Výživné na nezletilé děti žádá, aby určil soud, v návrhu není vyčísleno,“ vysvětluje zástupkyně Plekance. Pokud to přepočítáme - 30 tisíc kanadských dolarů je asi 510 tisíc českých korun.

To ale není zdaleka vše! „Další částky, 3 miliony a 4 miliony, tedy sedm milionů dolarů, představují takzvané kompenzace zejména za ztrátu vlastní kariéry a zabezpečení do budoucnosti rozvedené manželky a je opět stanoveno na základě subjektivních hodnocení navrhovatelky paní Lucie Plekancové Vondráčkové,“ doplnila advokátka.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec