Kvůli Ledecké nastalo peklo! Padla slova, která by se jí rozhodně nelíbila!

Ester Ledecká 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. září 2018 8:54

Poslanec ODS Václav Klaus mladší se opět dopálil. Tentokrát kvůli dění v Německém Chemnitzu, ale také kvůli české sportovkyni Ester Ledecké. Dokonce se ostře pohádal s jedním z diskutujících.

Klaus mladší se už před několika dny zlobil, že facebook maže některé příspěvky, které se týkají dění v německém městě Chemnitz. A tomuto tématu se věnuje i dál. Sdílel například video, které podle popisku zachycuje „naštvané obyvatelé Chemnitzu“, kteří vysvětlují novinářce, proč „ve městě došlo k napadení cizinců“.

„Hnusní neonacisté a pravicoví radikálové hovoří s německou redaktorkou o situaci v Chemnitzu a Německu. Asi nejvíc nebezpečný mi přijde ten důchodce. Ten má talent podávat fašistické názory tak jako zaobaleně, aby působil i na nerozhodnuté občany. Ale média si s tím poradí. I správci sociálních sítí,“ rýpnul si.

Jeden z diskutujících poukázal na to, že tito lidé nosí trička, kterými se hlásí k nacismu. „Jasně, když nosí trička "HKN KRZ", tak jsou to úplně obyčejní lidé,“ rýpnul si jeden z diskutujících. Tato zkratka znamená „hakenkreuz“, tedy hákový kříž. „Lžeš, hajzlíku - nikdo tam takové tričko nemá,“ pokáralo ho ostře Klaus.

„Na tomto videu samozřejmě ne, ty turboh*jzle, ale že se snažíš podsouvat, že tam žádní náckové nejsou, je klasická klausovská sviňárna,“ dodal diskutující.

Kromě toho se Klaus pozastavil i nad dalším velkým tématem posledních dní – lyžařkou a snowboardistkou Ester Ledeckou. Ta právě bojuje s lyžařským svazem kvůli reprezentační smlouvě. Její manažer přitom tvrdí, že je svaz vydírá. „Skandální. Tihle sportovní bafuňáři, to je často stejné jak bafuňáři politických stran, kteří se sice bojí voličů, ale o to zákeřnější a mazanější pletichy dokáží vytvořit,“ zlobí se poslanec ODS.

Témata: Ester Ledecká Václav Klaus ml.