Trapas Karla Šípa! Neudržel se v přímém přenosu před celým národem!

Šíp, Karel

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. září 2018 13:47 | Aktualizováno: 8. září 2018 18:51

Při natáčení lze prožít nejednu úsměvnou historku. Jelikož jsou ale nepovedené scény vystřiženy, většinou se o nich dozví jen málokdo, či až zpětně z vyprávění. O poznání horší je proto situace, kdy se vysílá živě. Tam případné trapasy jen tak lehce smazat nejde. A své o tom moderátor Karel Šíp.

Před pár lety byl Karel Šíp hostem v televizním fotbalovém studiu na fotbalovém Euru v Polsku. Neudržel ale emoce na uzdě a rozčílil se. Na svá slova o"bezpohlavním a impotentním fotbalu" a  tom, koho by vystřídal a koho dokonce vyhodil, ale vzpomíná dodnes.

"Já jsem řekl, co si myslím. Prohráli 1:4, a já nemám od těch fotbalových expertů rád takové ty diplomatické řeči. Oni si nechtějí nikoho rozházet, neřeknou 'Hráli špatně, ale ono to bude lepší, dá se to dohromady'," vzpomíná na Českém rozhlase.

"Já jsem tam řekl něco v tom smyslu, že bych vystřídal toho a poslal domů toho a toho. A na to nejsou zvyklí," dodal. Tehdy si ale neuvědomil, jaký to bude mít dopad.

Jelikož se živě vysílal v devět hodin ráno, nepřikládal svým slovům velkou váhu. V době sociálních sítí ale udělal chybu, na což ho upozornil jeho syn.

"Ve studiu se mnou byl Kája, můj starší syn, a když to skončilo, měl pravdu, protože říkal 'Tos byl docela vostrej!' Já jsem mu řekl, kdo v devět hodin ráno kouká na televizi. A on mi odpověděl svatou větou: 'Ty podceňuješ sociální sítě'," dodal Šíp.

A měl pravdu. Po jeho slovech se strhla mela, kterou si lidé dodnes rádi připomínají.

Témata: Karel Šíp