Známá herečka se prořekla. Takhle si podala Lucii Bílou!

Klára Issová (herečka) 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. září 2018 11:37

Herečka Klára Issová (39) patří k těm umělcům, kteří nevyhledávají večírky ani blesky fotoaparátů. Sama o sobě říká, že si snaží udržet svou obyčejnost! Teď ale také práskla něco, z čeho budou asi její fanoušci překvapeni!

„Co pro mě znamená sláva? Dá se na to koukat různě. Slavným se může stát někdo, kdo je zároveň úspěšný a dosáhl něčeho výjimečného, ale slavným se člověk může dnes stát také, když ztropí nějaký malér nebo recesi,“ vysvětluje s tím, že slavná osobnost už dnes vlastně nemusí vůbec nic umět!

Díky médiím se podle ní může stát slavným téměř kdokoliv. „O kom by se dalo říct, že je slavný, je třeba pan Karel Gott nebo Lucie Bílá - a určitě mají i nějaký můj obdiv," cituje její slova magazín Sedmička.

Herečka ale zároveň přiznala, že Lucie Bílá nepatří mezi její favoritky. „To, že to třeba není můj šálek kafe a já tyto umělce neposlouchám, je jiná věc," směje se Issová.

Dodává, že sama po slávě nijak netouží. „Já funguju úplně běžně. Jezdím tramvají, metrem, pořád si chci uchovat obyčejnost, protože mi to je tak příjemné a takhle ráda žiju. Spíš jsem překvapená, že mě lidi poznávají, i když chodím nenamalovaná a zakuklená,“ dodala Klára, která se s tím podle svých slov už smířila a nevadí jí to.

Témata: Klára Issová Lucie Bílá