Problémy v ráji? Šafářová nesmí do Plekancova domu!

Lucie Šafářová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. září 2018 8:59

Všichni už vědí, že tvoří pár, přesto má tenistka Lucie Šafářová zákaz vstupu do domu Tomáše Plekance! A to i přesto, že už z něj hokejista odstěhoval manželku Lucii Vondráčkovou a oba syny.

Vondráčková a její synové Matyáš (6) a Adam (3) už kvůli probíhajícímu rozvodu žijí jinde, přesto si Plekanec k sobě zatím Šafářovou nepozval. „Ano, známý mi z Kanady volal, že tam jsou spolu Tomáš a Lucie v hotelu,“ prozradil pro Aha! Zdroj obeznámený se situací. Tenistka se prý už chystala k Plekancovi nastěhovat, ale právní zástupce to rozvádějícímu se hokejistovi nakonec rozmluvil!

Proč? Důvod je prostý - nebylo by to taktické. „Nehodí se, aby milenka hned spala tam, kde měli dříve domov Matyáš a Adam,“ slyšel prý Plekanec. Se Šafářovou se tak prý zatím scházejí v hotelu.

Děti mají podle domluvy zatím bydlet s matkou. Hokejista je má ale stále nablízku – Lucii totiý pronajal dům, který je od toho jeho vzdálen jen několik set metrů. Lucie Vondráčková s tím údajně souhlasila. Otázkou je, jestli v tomto domě bude zpěvačka chtít zůstat i po rozvodu. Je totiž jasné, že jí nebude příjemné potkávat se se svým ex a jeho novou láskou!

Hádky, mlžení a nejasnosti

Hokejista Tomáš Plekanec před několika týdny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou údajně chování jejího manžela dostalo a z rozchodu byla zdrcená. Předem o něm prý nevěděla. Nakonec se ale ukázal opak.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem.

Hokejista také později oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. Vondráčková ale vypadala velmi překvapeně. Plekanec také tvrdí, že rozvod připravovala Vondráčková už před rokem. Kde tedy leží pravda?

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Lucie Šafářová