Drama u Heidi Janků! Její Tomášek není ani v Evropě, do bytu vtrhla zásahovka!

Heidi Janků 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. září 2018 13:59

Strach a zoufalství v rodině Heidy Janků pokračuje. Policie stále pátrá po zmizelém prasynovci Tomáškovi a nyní si došla pro jeho matku!

Vše začalo už před nějakou dobou. Matka Tomáše a bývalá manželka Heidina synovce Renata Figurová bojovala o výhradní péči svého dítěte. Heidin synovec měl proto omezené termíny, kdy mohl svého syna Tomáše vídat.

Teď se s ním ale nemůže vidět nikdo. Čtyřletý Tomášek totiž úplně zmizel a pátrá po něm nejen česká policie, ale i Interpol! Malý Tomášek se objevil v databázi pohřešovaných dětí, pátrání po něm bylo vyhlášeno 29. června 2018. Heidi Janků je prý přesvědčená, že Tomáška jeho matka ukryla před světem, aby ho nemusela půjčovat jeho otci!

Poté zmizela i Tomáškova matka, která kandiduje do zastupitelstva Praha-Dolní Měcholupy za hnutí ANO. Novináři ji nenašli ani na její adrese v Praze, ani u rodičů v Kroměříži! Údajně se ale doma ukrývala před světem. To však nyní skončilo, přišla si pro ni totiž policie.

 „V úterý ráno okolo sedmé hodiny vnikla do jejího bytu zásahová jednotka,“ prozradil Blesku zdroj, který si nepřeje být jmenován. Tomášek ale při razii nalezen nebyl. „Tomášek se údajně nachází někde v Asii, snad Indonésii! Zřejmě u nějakých známých…“ dodal zdroj. 

Heidi má o svého prasynovce pochopitelně strach. „K této kauze se nesmím a nechci vyjadřovat. Nicméně mě samozřejmě strašně trápí, že nikdo z naší rodiny, včetně mého synovce, malého Tomáška neviděl už více než rok. Vůbec nevíme, v jakém je stavu, kde se nachází a kdo se o něj vlastně stará,“ vysvětlila zpěvačka.

Témata: Heidi Janků