Letošní StarDance už zná vítěze? Soupeři nechtějí tančit, bojí se tohoto páru!

Tanečnice Lenka Nora Návorková a její taneční partner herec Jiří Dvořák 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. září 2018 10:59 | Aktualizováno: 5. září 2018 14:56

Herec Jiří Dvořák (51) dostal nabídku účinkovat ve StarDance už v minulosti. Kývl na ni ale až teď. A sám poznává, jaký je tanec dřina!

Dvořák přiznává, že se rozhodl taneční soutěže zúčastnil i kvůli svému zdraví, „Jeden z důvodů je, že na starý kolena se ještě trochu hýbnu a že mě to donutí se hýbat. A také je StarDance noblesní pořad a vždy je tady výborná parta lidí, a doufal jsem, že poznám nové lidi, což se povedlo. A pak mě také hrozně ukecávala moje dcera,“ přiznal herec pro Super.

A i když je Jirka ke svým výkonům zatím spíše skeptický, jeho taneční partnerka Lenka Návorková na něho pěje jen samou chválu. „Jelikož chodil do tanečních, tak základy měl. Má strašně dobré cítění hudby a dobrou koordinaci, je skvělý,“ tvrdí.

Herec ale přiznává, hodiny na parketu mu dávají pořádně zabrat. „Je to fyzický zápřah. Člověk postupně zjišťuje, co v těle nefunguje a co je rozbité. Takže už jsem byl dvakrát u pana profesora Koláře. Přirovnávám to k tomu, když dáte ojeté auto na závodní okruh a zjišťujete, co všechno na tom autě nefunguje,“ prásknul Dvořák. Problémy mu prý dělá kyčel a levé rameno, proto už dokonce musel navštívit známého českého fyzioterapeuta.

Při přípravě ale trpí i jeho partnerka! Ta už si totiž stihla přivodit nepříjemné zranění. „Aby to nevypadalo, že mě Jirka mlátí nebo shazuje na zem. Byla to nešťastná náhoda při natáčení znělky, kdy mi točka podrazila nohy, takže jsem letěla na bradu. Šití tam je, zítra už tam stehy nebudou,“ vysvětlila tanečnice.

Otáčka doleva fakt nejde!!!!! Pomóóóóc

Příspěvek sdílený JiriDvorak (@jiridvorak007), Srp 30, 2018 v 9:04 PDT

Jirka o svých výkonech informuje i na Instagramu. Tam si například postěžoval, že mu nejde otáčka doleva. A přidal i video přímo z parketu. „Jsi v tom ladnej kočičák,“ uklidňuje ho herečka Daniela Šinkorová, která patří mezi Jirkovy soupeře.

„Takhle to vypadá, když ti to nejde, jo? Tak jsem asi dost víš kde...“ přidala se další letošní soutěžící, moderátorka České televize Daniela Písařovicová. „Danielko, tohle je asi třikrát zpomalený a navíc naklíčovaný. Ale nikomu to prosím neříkej....Pšššt,“ svěřil se Dvořák.

A z jeho umu jsou zaskočeni i další. „A ostatní věci ti taky takhle nejdou? Protože v tom případě jsme asi tam, kde Daniela,“ přidal se tanečník Robin Ondráček, který letos ve StarDance tvoří pár se zpěvačkou Monikou Bagárovou. „Já myslím, že už ani nemá smysl jít na ten první přenos. Počkáme na tebe v baru,“ přidala se další letošní „tanečnice“, herečka Veronika Arichteva.

Témata: Jiří Dvořák StarDance Daniela Písařovicová Daniela Šinkorová Veronika Arichteva Monika Bagárová