Plekanec vrací úder! Já že jí nekoupil auto? Utrácela miliony!

Lucie Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. září 2018 9:18

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance rozhodně nebude procházka růžovou zahradou. Alespoň to naznačují vyjádření, která přicházejí z obou stran. Lidé z okolí zpěvačky a hokejisty se totiž doslova rvou o to, kdo přijde s nejvíce šokujícím a nechutnějších obviněním na účet toho druhého!

Hned po oznámení rozchodu se objevila spekulace, že Plekancovi vadilo, že Vondráčková začala natáčet film a že se věnuje své kariéře. To ale podle zdroje z hokejistova okolí není vůbec pravda.

„Je samozřejmě nesmysl, že by Tomáš žárlil na Lucčinu kariéru v Kanadě. A že by nechtěl, aby točila filmy. Vždyť kdyby to tak bylo, přece by do toho bijáku neinvestoval přes tři miliony korun,“ tvrdí pro Blesk Plekancův kamarád s tím, že hokejista hereckou kariéru své ženy za oceánem dokonce sponzoroval.

Lucčin vzdálený příbuzný a spolupracovník František Vondráček následně přišel s tím, že byl hokejista lakomec, který Lucii nechtěl koupit ani auto. „Když byly v Kanadě čtyřicetistupňové mrazy, musela ty malé děti vláčet pěšky,“ tvrdil Vondráček.

Jenže i v tomto bodě je podle Plekancova kamaráda pravda jiná – Lucka prý ani nemá řidičák! „Tomáš ji milionkrát nabádal, aby si udělala kanadské papíry a začala řídit. Jenže ona raději furt jezdila taxíkem,“ tvrdí.

S dalším obviněním pak přišla zpěvaččina advokátka. „Lucie žila ve spořádaném manželství sedm let, a otec vystěhoval děti a ji samotnou za jejich nepřítomnosti z domu v Montrealu,“ prozradila Blesku advokátka JUDr. Maria Battaglia. Jenže podle Plekancova kamaráda byl hokejista se svou ženou předem domluven, že pro ni a děti najde nový dům a přestěhuje je, aby měli vše připravené, až do Kanady přiletí. 

„Vtipné bylo, že Tomáš vybral dům, zeptal se Lucky, jestli jí vyhovuje, ona se na informace o něm ani nepodívala a poslala mu zpět vlastní výběr, který byl ale úplně stejný,“ tvrdí hokejistův kamarád s tím, že dům je pronajatý na celý jeden rok a ne jen do listopadu, jak uvedla právnička.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec