Rytmus udělal drsnou tečku za vztahem s Darou! Nadobro si ji vymazal ze života!

Dara Rolins 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. září 2018 13:10

Už je to půl roku, co se Patrik Rytmus Vrbovský a Dara Rolins rozešli. Konec vztahu oznámili prostřednictvím sociálních sítí. Patrik si velmi brzy našel novou přítelkyni a teď se rozhodl udělat za Darou definitivní tečku!

Vztah dvou úspěšných hudebníků, který trval dlouhých sedm let, bohužel neměl šťastný konec. I když se o to pokoušeli, nenarodilo se jim ani vysněné dítě. Ani na svatbu nedošlo. Přesto byl pro většinu lidí šok, když koncem března oznámili rozchod.

A protože žijeme v moderní době, udělali to moderně - prostřednictvím fotky a statusu na svých profilech na sociální síti. „Neuvidíte nás plakat ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru,“ tvrdili Rytmus a Dara před pár měsíci.

Rytmus nezahálel a pár měsíců po tom už vyznával lásku moderátorce Jasmině Alagic (28). A přestože se Rytmus a Dara tvářili, že navzdory rozchodu zůstanou dobrými přáteli, jejich vztah skončil na bodu mrazu. Zdálo se, že poslední tečkou byl fakt, že se o prázninách přestali vzájemně "sledovat" na sociální síti. Slovenský raper však zašel ještě dál, píše slovenský server Nový čas.

Dnes už totiž na Rytmusově profilu nenajdete ani jednu jedinou Dařinu fotografii a dokonce ani jejich společné sdělení o rozchodu. Zdá se, že Rytmus nadobro vymazal ze svého profilu a zřejmě i ze života vzpomínky na Daru.

Otázkou je, proč se Rytmus rozhodl udělat další radikální krok a společné fotografie s Darou smazat. Zda to od něho žádala jeho nová láska Jasmína, a nebo zda mu pohled na jejich společné prostě nedělal dobře!

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins