Pavel Liška v nemocnici! Lékaři ho napojili na hadičky!

Pavel Liška v nemocnici!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. září 2018 9:20

Herec Pavel Liška skončil na kapačkách v nemocnici! Fotkou, na které mu tělo pokrývají všemožné hadičky pořádně vyděsil nejen své fanoušky, ale i své spolupracovníky!

„Ležím ve špitále a jsem napojenej...no co, dokument je natočenej už, tak co...mám tři děti.. děkuju za všechno,“ loučil se se svými fanoušky přímo z nemocnice Liška. Fotku ještě doplnil hastagy #tohlenenizadnap*del a #senebojim.

Co se vlastně stalo, vysvětlil až později. „Jsem nějak nesvůj z naší premiéry Vandráků, která je už v pondělí, a vyskočil mi trochu tlak, měl jsem 183/112, což se jim nezdálo, tak si mě tam nechali,“ vysvětlili Liška, která strávil noc na kapačkách.

Vzkaz mu poslal i jeho kolega Jan Revai, se kterým Liška nový cestovatelský seriál Vandráci připravoval. „Pavle, já nevím, jestli je tohle dobrý? Vždyť promo už máme a běží to v pondělí, už to nemusíš takhle tlačit,“ vzkázal mu Honza.

„Honzo, tvl nedělej si z toho p*del!!! Dávají mi 45 minut!!!!“ dál děsil své příznivce Liška. Jenže pak se ukázalo, že je to trošku jinak. „Pak prej snídaně a dom. Jsem myslel, že si trochu odpočinu,“ zažertoval herec.

„A ve stejnému duchu pak zareagovala i jeho partnerka – herečka a zpěvačka Bára Poláková. „Mazej domů. Snídani máš tady!! Já ti dám 45minut!“ vzkázala mu nemilosrdně matka jeho dvou dětí!

Témata: Pavel Liška Jan Révai Barbora Poláková