Řev, slzy a prsty v zásuvce! Co se děje u Nikol Štíbrové?

Nikol Štíbrová a syn Mathias 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. září 2018 17:12

Herečka, moderátorka a především novopečená maminka Nikol Štíbrová řádí. Tedy přesněji její syn Mathias, který je jako každé dítě pořádně vitální! Podívejte se, co provádí!

Strasti a útrapy mateřství si Nikol rozhodně nenechává pro sebe. Stejně, jako se před porodem svěřovala se svým strachem a obavami, se po něm chlubí "úspěchy" svého syna.

Ten tak poznává všechny zákoutí světa, například dveře, zásuvky nebo rám postele. "Mates se narodil do doby motivačních citátů a to je prostě znát. Mezi jeho srdcovky patří "když nemůžeš, přidej" - to teda hlavně kolem devátý večerní, kdy mi těsně před usnutím stihne udělat přes mou hlavu několik přemetů, aby se nakonec praštil do svý hlavy o rám postele a spustil dlouhej hysterickej pláč," napsala na sociální síti.

"Taky rád vystupuje z komfortní zóny, protože až tady, s prstama v šuplíku, myčce, ve dveřích, v elektrice, poznává ten pravej život. Jo a když padá, jak byl zavěšenej na těch žaluziích, kam si vylez po topení, tak zas vstává. V pořádku. Chyby jsou důkazem toho, že se snažíš. A že je maminka na mobilu a nedává pozor," dodala šťastná maminka.

Ze všeho si ale Nikol umí udělat srandu, a nejinak je tomu v podání jejího syna. "Standardně se přece děti v neděli ráno vzbudí, jdou si nasypat cornflakesy, pustí si Jů Hele Neděle a nechaj vás spát. Za nás to tak bylo. Tyhle nový verze dětí sou nějaký divný. Buď mi chybí nějakej zásadní plugin nebo nevim. Reinstalace proběhla několikrát, ale stejně se vždycky vrátil a něco chtěl," svěřila se nedávno na sociální síti.

Chodí spolu nejen plavat, ale poznávají i taje moderní kuchyně. Především tedy Mathias, který řádí i tam. "Gauč je posypanej nějakejma křupkama, sem tam někde se válí rohlík, přes celý okno je rozmázlá broskev, na zdi v chodbě jsou otisky rukou a nechci vědět co to původně bylo, sunar rozkapanej z ložnice až do koupelny...Ale oběd - oběd si uděláme hezkej. Tak. Jinak hadr vůbec nedávám z ruky, můj život je teď prostě utírání, dokonce se mi v noci zdá o mopech a pestrobarevných kyblíkách. Kdybyste někdo potřeboval něco utřít, rozhodně se na mě obraťte, od Aše po Podkarpatskou Rus nenajdete nikoho, kdo by to utřel líp," svěřila se Nikol.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)