Proč Žilková ve skutečnosti nechce se Stropnickým do Izraele? Opustila ho kvůli...

Veronika Žilková a Martin Stropnický 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2018 16:07

Herec a v poslední době politik na plný úvazek Martin Stropnický získal funkci českého velvyslance v Izraeli. Jedno je jasné – jeho manželka Veronika Žilková ani jejich děti s ním nepoletí!

Žilková už dříve uvedla, že v rozhodnutí nestěhovat se do Izraele se Stropnickým hrála největší roli jejich dcera Kordula, která je doslova blázen do tance a tak nechce opustit svou taneční skupinu.

„Budeme tam za ním párkrát do roka jezdit. Musíme prostě počkat, jestli jí časem začne chybět víc táta. Třeba ji to v pubertě přejde a budeme se moct přestěhovat za ním,“ vysvětlovala nedávno Veronika.

Teď ale herečka přiznává, že ani jí se odjet nechtělo – kvůli roli, kterou dostala! „Je to role přesně pro mě a s velkou chutí si ji budu užívat. Prskat, brblat a vztekat se, to je, nač se těším,“ vysvětluje Žilková, která se již brzy představí v originální rodinné show Tři oříšky pro Popelku.

Právě kvůli tomu nakonec zůstává v Česku, zatímco její manžel plánuje stěhovávání. „Že budu hrát macechu, vím zhruba od února a musím přiznat, že účast v tomhle představení byla jedním z momentů, proč jsem se rozhodla neodjet s manželem do Izraele, který byl tehdy ještě ve vládě, protože jsem si řekla, že o tohle přeci nesmím přijít. A nepřišla jsem o to!“ prozradila pro iDnes.cz herečka.

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický