Gott je na tom špatně? Potřebuje pomoc!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. září 2018 15:11

Hvězda českého hudebního nebe Karel Gott si za poslední roky prošel až neuvěřitelnou sérií nemocí a hospitalizací. To se na jeho zdraví nesmazatelně podepsalo!

Gott se na veřejnosti ukázal naposledy na akci k uctění památky režiséra Miloše Formana, která se konala v pražském Paláci Žofín. Doprovod mu dělala jeho manželka Ivana Gottová.

Bylo ale vidět, že se navzdory úsměvům necítí sebejistě a sem tam klopýtne. Největší problému mu dělají schody, kde potřebuje pomoc!

Nechal se proto jistit svou manželkou Ivanou a Formanovou vnučkou Josefínou. Údajně ale jen proto, aby se vyvaroval možné ztráty rovnováhy. Přesto je vidět, že v některých případech je mistr pro jistotu odkázán na pomoc druhých.

Gott v roce 2016 bojoval se zdravotními problémy. Už v té době prohlásil, že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit. Přestože ho občas provázejí nemoci, začal se postupně vracet na scénu. Letos 12. června za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka vystoupil na samostatném koncertě ve vyprodané pražské O2 areně.

Ještě před tím ho ale sebralo několik nemocí, které mu pořádně znepříjemnily jaro. Před několika měsíci byl hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Osmasedmdesátiletý zpěvák tam byl necelé dva týdny kvůli silné chřipce.

Poté ho pro změnu složila viróza, kvůli které musel rušit některé plánované akce. V poslední době se mu ale, věříme, vede dobře.

Témata: Karel Gott