Nechutný boj? Plekanec Vondráčkové nabídl směšně nízké alimenty. Pak se objevily šokující informace!

Tomáš Plekanec 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2018 12:19

Rozvod zpěvačky Lucie Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance se mění v pěkně nechutný boj! Na veřejnost se dostaly hned dvě verze dokumentů o finančním vyrovnání. Podle jedné z nich je Tomáš pořádný škrt!

Dvě verze jednoho dokumentu!

Hokejista hrající severoamerickou NHL za klub Montreal Canadiens si jen za posledních sedm let manželství přišel na více než 700 miliónů korun. Spekulovalo o tom, že Vondráčkové zřejmě nabídne v rozvodovém vyrovnání pražský byt za 25 milionů a k tomu 5 milionů korun na účet.

Jenže podle dokumentu, který zveřejnil Lucčin vzdálený příbuzný František Vondráček, nabídl zpěvačce doslova směšné alimenty. Podle dohody, kterou Vondráček zveřejnil a následně zase smazal, měla sice zpěvačka dostat děti do péče, ale od Tomáše by na oba kluky dostávala jen 25 tisíc korun! A to je v porovnání s platem jejich tatínka opravdu směšná částka. Lucie by si tak o milionech mohla nechat jen zdá. I když by podle tohoto dokumentu dostala od Tomáše darem byt v Praze.

Jenže vzápětí server Extra získal druhý dokument, který se od toho prvního dost zásadně liší. V textu, který zveřejnil Vondráček, totiž zřejmě chybí odstavce. Text byl upraven tak, aby z Plekance udělal pořádného lakomce!

„Váš manžel navrhuje, aby nezletilé děti byly svěřeny do Vaší péče s tím, že bude povinen přispívat k Vašim rukám na jejich výživu měsíčně částku 35.000,– Kč nezletilému Matyášovi a částku 25.000,– Kč nezletilému Adamovi,“ stojí v návrhu, ze kterého cituje server Extra.

Z tohoto materiálu navíc vyplývá, že se chce hokejista o svoje syny postarat po všech stránkách! „Můj klient je mimoto připraven hradit veškeré náklady, které vzniknou v souvislosti se vzděláváním Vašich dětí na školách jak v České republice, tak i v zahraničí. Můj klient je rovněž připraven podílet se na i mimořádných výdajích nezletilých, které se mohou do rozvodu i po rozvodu manželství vyskytnout, například na nákladech na cestování, dovolenou, sport či jiné volnočasové aktivity,“ píše se v dokumentu.

Lucii háji její příbuzný: Není to žádná zlatokopka! Jak již bylo řečeno, Vondráček první verzi dokumentu smazal. Smazal také svoje slova o tom, jak to mezi Lucií a Tomášem v minulosti kvůli penězům vřelo! „Tak já to vymazal, ale pozdě. Už to je tady v celé parádě,“ napsal, když se o věc začala zajímat média. „Tak k tomu ještě něco přidám,“ uvedl na sociálních sítích podnikatel, který s Lucií spolupracoval na filmu Hotel Limbo a který je zpěvaččiným vzdáleným příbuzným.

Vondráček Lucii dál bránil proti tvrzením, že je zlatokopka, která se odletěla rozvádět do Kanady jen proto, aby Plekance oškubala. Vondráček totiž jasně naznačil, že Plekanec je lakomec, který se nerad o své peníze dělí.

„Za sedm let manželství si Lucie nekoupila skoro nic. Mohla, ale nekoupila. Prostě proto, že byla vždycky skromná. Když si vzala jednou z bankomatu o 1000 dolarů víc, na běžné potřeby, tak bylo hodně zle,“ cituje jeho slova server Super.

Týdně prý utratila jen tolik dolarů, které byly nutné, aby z toho uživila sebe a děti. „Pokud jí nabídl byt, ve kterém bydlí ona a jeho děti, tak to by snad měl každý otec. Teď jí pronajmul byt, a to do 1. listopadu, pak má jet do Čech a přitom tam má práci. Jaké to je, si můžete domyslet,“ uvedl podnikatel.

Navíc prý zpěvačka ani netušila, kolik její manžel vydělává. „Za celé manželství se nedozvěděla ani to, kolik bere a ani to, kde jsou jaké nemovitosti nebo peníze na kontech. Je velice skromná a milá. Zlatokopka rozhodně není, teď se teprve možná dozví, kolik a kde jsou nějaké peníze,“ dodal Vondráček.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková