Ochrnutý Muž roku Martin Zach se oženil!

Martin Zach (sportovec)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2018 10:50

Když v roce 2009 získal Martin Zach titul Muž roku, byl šťastný a vypadalo to, že jej čeká zářná kariéra. Pak ale přišla obrovská rána – po skoku do vody ochrnul. Dnes má ale opět důvod k radosti! V pátek se totiž oženil.

„M&M 31.8.2018.....“ Právě těmito slovy a svatební fotku Zach oznámil, že si vzal svou přítelkyni Martinu Novotnou! Podle data je zřejmé, že si pár řekl své „ANO“ v pátek.

Novomanželům na sociálních sítích obratem gratulovaly stovky lidí. „A je to venku!! Martin Zach a Martina Novotná se po 4 letech vzali! Za atlety Bez Bariér přejeme hodně štěstí, zdraví, lásky a spokojenosti na té společné cestě životem,“ popřála novomanželům skupina Atletika Bez Bariér Pardubice.

Mezi gratulanty nechyběl ani Nadační fond Kateřiny Klasnové a Jaroslava Petrouše, se kterým Martin spolupracuje. „KlaPeto bylo u toho! Gratulujeme našemu kamarádovi a parťákovi Martinovi Zachovi, který do toho se svou partnerkou Martinou po čtyřech společných letech praštil! A za to, že nám už roky tak pěkně pomáhá moderovat náš charitativní výstup na Sněžku, jsme ho rovnou i oddali. Respektive Kateřina Klasnová, která na to má...řetěz.. Moc a moc štěstí na společné jízdě životem,“ uvedl nadační fond KlaPeto.

Už brzy by se navíc Zachovic rodina mohla dál rozrůst! Martin Zach si totiž nechal zamrazit sperma, aby s početím potomka neměl potíže. „Chci mít děti, potřebuji ty svoje geny někam předat. Pořešil jsem to asi rok po úraze, kdy jsem si nechal zmrazit spermie ve spermabance a potom můžeme plánovat umělé oplodnění, bohužel to přirozeně nejde,“ prozradil Martin magazínu Top Star.

Témata: Martin Zach (sportovec)