Vondráčková podrazila Plekance? Tohle nikdo nečekal!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. září 2018 19:55

Spor mezi Lucií Vonráčkovou a Tomášem Plekancem graduje. Zpěvačka údajně souhlasila s tím, že se budou manželé rozvádět v Česku. Nakonec ale podala žádost o rozvod v Kanadě. A má k tomu dobrý důvod!

Plekanec se chtěl s Vondráčkovou domluvit na dělení majetku a výši alimentů ještě před samotným rozvodem. Údajně jí totiž nabízel byt v Praze v hodnotě 25 milionů korun, což zpěvačka nepřijala.

Nakonec se prý dohodli, že se rozvedou v Česku. Vondráčková ale najednou odletěla do Kanady a žádost o rozvod podala tam. Údajně k tomu měla velmi dobrý důvod.

"Většinu posledních let Lucka prožila v Kanadě a její právnička ji přesvědčila, ať se rozvede v Montrealu. Od té doby to je celé v její režii. Vycítila příležitost, že by mohla Plekance pořádně podojit. A čím víc peněz z rozvodu pro Lucii vytluče, tím víc samozřejmě vydělá ona sama," řekl Blesku zdroj z jejího okolí.

A proč se rozhodla Vondráčková pro rozvod zrovna v Kanadě? Proslýchá se, že kanadské právo je o poznání odlišné oproti tomu českému. Manžel má například prý povinnost zařídit manželce dům stejné úrovně, jako má on sám. Navíc jí nesmí po dobu řízení odstavit od společných financí a i po rozvodu musí mít manželka zajištěnou stejnou životní úroveň, jako před ním.

To je příležitost, kterou Vondráčková zřejmě nemohla odmítnout. Už jen proto, že v Kanadě plánuje zůstat. Musí nejen vypravit své ratolesti do školy, ale také tam má práci. V Kanadě totiž natočila jeden film a na druhém nyní pracuje.

Kde je pravda?

Hokejista Tomáš Plekanec před několika týdny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem.

Hokejista také později oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. Vondráčková ale vypadala velmi překvapeně. Plekanec také tvrdí, že rozvod připravovala Vondráčková už před rokem. Kde tedy leží pravda?

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec