Nemravná Berenika Kohoutová? Nechutné, hnus, už to přeháníš, napsali jí fanoušci!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2018 21:12

Herečka Berenika Kohoutová zveřejnila poměrně odvážnou fotku svého těla. A přestože je na ní nahá, své vnady neodhalila, protože ji snímek zachycuje jen zezadu. I tak ale obrázek pošimrá fantazii nejednoho muže.. i ženy!

„Dobré ráno, Lisabone,“ napsala k provokativní fotce herečka, která se proslavila díky seriálu Modrý kód či díky show Tvoje tvář má známý hlas.

Jenže mnohým fanouškům na Instagramu se snímek nelíbí – ba přímo naopak! „To je nechutný,“ napsala jedna z uživatelek. „To jsem opravdu potřebovala vidět. To už je trošku moc. Hnus,“ přidala se další. „Docela už přeháníš.... nech si tyhle fotky pro tebe,“ poradil jí další fanoušek.

#DobréRánoLisabone

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová Official (@berenika_kohoutova_official), Srp 31, 2018 v 3:56 PDT

Těm, kteří se takto vyjadřovali, má herečka jasný vzkaz! „Všechny dvanáctileté holky na mým IG se můžou samy rozhodnout, jestli se jim můj zadek líbí nebo ne!“ vzkázala.

Našli se ale i tací, kterým se snímek líbil. „Náhodou parádní fotka! Nechápu ty znechucený komentáře tady, vždyť takhle vypadáme všichni, tak co řešíte?“ zajímalo jednoho z diskutujících. „Krutá fotka! Otevírá brány představivosti,“ pochvaloval si jeden z mužských fanoušků.

A svou někdejší kolegyni z Hlasu podpořila i Anička Slováčková! „Suuupr!!!!“ okomentovala Bereničin zadek!

Další zaujalo Bereničino tetovaní na zadečku, A tak je zajímalo, co knoflík s rudou nití symbolizuje. „No, kdysi dávno význam měl, bylo to mé první tetování. Ale jak to tak občas s kérkama bývá, význam vymizel, tetování zůstalo,“ vysvětlovala herečka.

Témata: Berenika Kohoutová