Šafářová poprvé promluvila o Plekancovi! Vondráčkové zasadila ránu!

Lucie Šafářová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. srpna 2018 19:00

Po několika týdnech od oznámení rozvodu mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem se k celé věci poprvé vyjádřila i třetí aktérka milostného trojúhelníku. Jakou roli ve všem sehrála tenistka Lucie Šafářová?

Co skutečně bylo mezi ní a Plekancem je záhadou. On sice popřel, že by v jejich rozchodu figuroval někdo třetí, přiznal ale, že se vídají. "Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili," uvedl.

Na to konto vydala své prohlášení Vondráčková, která Plekancovi a Šafářové popřála mnoho štěstí. "Chápu, že láska může skončit. Tomášovi i jeho teď už přiznané lásce přeji vše dobré v jejich životě i sportovních kariérách. A budu doufat, že dopad toho všeho na naše děti bude co možná nejmenší," napsala.

To ale pobouřilo Čechy, kteří zaplavili profil tenistky nenávistnými vzkazy. "Rozbourat manželství s dvěma malými dětmi no máte dobrej žaludek a abyste nedopadla jednou stejně víte jak se to říká na každou svini se vaří voda," napsala například jedna z uživatelek facebooku.

Na Šafářovou bojující na grandslamovém turnaji se ale Plekanec podívat přišel, a tenistka za to byla ráda. "Bylo příjemné, že se Tomáš zašel podívat. Vzhledem k celé situaci jsem nevěděla, jestli mi má jít fandit nebo ne,“ řekla deníku Sport. "Ale já mám svědomí čisté, takže nemám proč se cítit blbě," usadila tenistka Vondráčkovou a všechny, kteří si myslí, že má v rozvodu prsty ona.

Poté, co se ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá se Šafářovou, jak se spekulovalo, měla veřejnost měla okamžitě jasno o tom, kdo je ten "špatný". Je to ale opravdu tak? Možná, že ne.

Kamery, které střeží luxusní bydlení v těsném sousedství areálu České televize, totiž odhalily, že zpěvačku po nocích navštěvoval herec Matěj Hádek.

Témata: Lucie Šafářová Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec