Nevidíš se v zrcadle? Tohle je fakt děs! Ewa Farná se drsně pohádala s fanynkou!

Ewa Farna 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. srpna 2018 12:55 | Aktualizováno: 30. srpna 2018 14:31

Zpěvačka Ewa Farná se na sociálních sítích pochlubila fotkami v modrém kostýmku. Jedna z fanynek se do ní pustila a začala jí psát, jak jí nesluší a že je to vážně strašné. A Ewa si to nenechala jen tak líbit!

„Dobrý den, Evi, vy se fakt v tom zrcadle nevidíte? Jste tak krásná žena, ale tohle je děs!“ okomentovala fotku jedna z fanynek Ewy Farné s přezdívkou . K překvapení všech na její slova zpěvačka obratem zareagovala! „Já se cítím sexy, dovolme každému být svůj. Dokud jsme zdraví, tak je to otázka vkusu, snad nemusí mít všichni stejný ideál krásy,“ zdvořile jí odpověděla Ewa.

Czuje sie kobieco, dzieki swojej stalej boskiej ekipie! Zawsze ze mna, zawsze na nich polegam- obojetnie jak robia, wiem, ze bede sie czuc dobrze!❤️ Dzieki @make_up_by_ampi nie widac tradzieli, dzieki @mariuszdyczkowskihair korzystam z fryzury nastepne trzy dni na koncertach?. Dzieki @bartek_indyka za to, ze ma najtrudniej z showbiznesu- bo musi uzywac duuzo materialu a dziewczyne z ksztaltami nie latwo dobrze ubrac!?? I dziekuje @magdalenaszczypiorska za zawsze cudne paznokcie- z tego powodu robie zawsze bledy w postach, wiecie jak to pisac na telefonie z paznokciami??‍♀️??. No i mej @karosky za ogarniecie zawsze tej mojej ekipki❤️

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Srp 28, 2018 v 10:58 PDT

Fanynka si ale trvala na svém. „Modrej přízrak, fakt strašný!!!“ přisadila si fanynka. To už ale bylo na zpěvačku asi trochu moc. „Evidentně dle odpovědi jste dost povrchní, takže je mi líto, ale pokud se Vám nelíbím, nechápu, proč sledujete můj instagram, který je postaven na fotkách.

Pak dívce poradila, aby odešla jinam! „Koukněte na jiné profily, třeba se Vám tam bude líbit víc a nemusíte ze sebe pouštět tolik negativní energie. Nám i Vám bude lip. Nashle,“ dodala s mrkajícím smajlíkem Farná.

Po této slovní výměně se strhla pořádná hádka, většina diskutujících začala Ewě vyjadřovat podporu a útočit na dotyčnou fanynku i další, kteří Ewu kvůli oblečení či její postavě kritizují! Pod fotkou se objevilo více než 500 příspěvků!

Zapojili se do ní dokonce i ti, kteří Farnou jinak moc neznají. „Ewo, já vás neposlouchám, ale přišla jsem vás podpořit! Když někdo vypadá jako ramínko na šaty, sluší mu úplně všechno. Jen my holky s kg navíc víme, jaká je to dřina. Tak hlavu vzhůru a ty negativa nevnímat osobně, jsou to jen jejich vlastní výkřiky,“ napsala zpěvačce jedna z diskutujících.

Vzhled farné v modrém kostýmku dokonce ocenil i bulvárník Pavel Novotná. „Tak přeci ten stylista není úplný tragéd.. tohle vám třeba sluší,“ uznal.

Fanynka s přezdívkou Tarinka-s pak marně vysvětlovala, že ji většina lidí špatně pochopila! „Neřekla jsem nic o tom, jakou má paní Eva postavu a já nevím, co tady řešíte za všechno možný… Pouze jsem řekla, že se mi nelíbí ten oděv. Nevím, co je na tom špatného?“ divila se. „Je krásná!!!! Ale tohle jí prostě nesluší a vy fanatici, co byste jí všechno odkývali, i kdyby měla pytel ne hlavě,“ vrátila úder těm, kteří ji za její slova kritizovali.

„Nemyslela jsem to zle, ale myslím si, že máte spoustu hezčích modelů než je tento, prostě se mi to nelíbí. Vlasy boží, ale tohle fakt ne. Pokud se v tom cítíte sexy – beru,“ doplnila fanynka.

Témata: Ewa Farna