Vondráčkovou čeká peklo? Takový šok od Plekance nečekala!

Tomáš Plekanec 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. srpna 2018 18:23

Mezi hokejistou Tomášem Plekancem a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou neproběhne boj jen o majetek. Údajně je totiž čeká i bitva o děti, které chce Plekanec do péče.

Plekanec údajně bude žádat, aby měli syny Matyáše a Adama ve střídavé péči. Původně přitom nebyl proti tomu, aby žili výhradně u matky.

"Kdyby měl jistotu, že Lucie nebude dělat obstrukce a dostane je, kdy si řekne, asi by nebyl problém. Ale z její strany už došlo k několika překvapivým věcem oproti původním dohodám a Tom taky už cítí jisté náznaky toho, že problémy budou," řekl serveru extra zdroj blízký Plekancovi.

O děti ji údajně úplně připravit nechce, ví ale, jak umí být ženy vůči expartnerům mstivé. A toho se chce vyvarovat.

Nabízí se otázka, jaký k nim má hokejista vlastně vztah, když byl vzhledem ke svému povolání často mimo domov. Podle zdroje se ale o ně umí postarat. "Kdo o ně asi pečoval ve chvíli, kdy jezdila do Česka dělat kariéru? Zvládal úplně všechno. A i kdyby měl z Čech povolat mámu, aby mu s kluky v sezoně pomohla, udělá to," tvrdí server.

Co se mezi nimi stalo?

Hokejista Tomáš Plekanec před několika dny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou.

Hokejista také později oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. Tvrdí také, že rozvod připravovala Vondráčková už před rokem. 

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková