Rozešli se, nebo ne? Jágr a Kopřivová šli s pravdou ven!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. srpna 2018 16:11

Rozešli se Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová? Právě to byla otázka, která poslední dobou nedala řadě fanoušků spát! Zatímco dříve se pár společně ukazoval na akcích a každou chvíli se chlubil společnými fotografiemi, posledních pár měsíců je nebylo nikde vidět! Otázku teď rozsekl sám hokejista!

Při pohledu na Instagram Jaromíra Jágra je jakási změna patrná na první pohled – po hromadě společných snímků nastal zlom. Poslední společná fotka Jaromíra a Verony pochází z prosince! I proto se hlasitě spekulovalo o konci jejich vztahu.

Aby ukončili drby, rozhodli se vyjít Jágr a Kopřivová s barvo ven! Zveřejnili společné video, na kterém vypadají jako čerstvě zamilovaní a ne jako by spolu byli už tři roky!

Jágr ve videu na instastories nevěřícně zírá na Veroniku, která stojí hned za ním. „Ty jsi tady, jo?" ptá se jí. „Já jsem myslela, že fotíš. Děláš kraviny,“ směje se mu blondýnka.

A je vidět, že se vším dobře baví! „Já jsem nějakej tlustej, 115 kilo. Co se dá dělat," chrlila hokejová legenda dobrou náladu. „Protože papáš sušenčičky," opáčí mu Veronika.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová