Patrasová vzala Slováčka na milost? Její slova mnohé překvapí!

Dagmar Patrasová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. srpna 2018 16:52

Blýská se snad na lepší časy? Jak se zdá, zpěvačka a herečka Dagmar Patrasová svého manžela Felixe Slováčka ještě úplně nezatratila! Po všech problémech a přestřelkách se zdá, že mezi nimi zavládl klid.

Felix Slováček nedávalo měl 75. narozeniny. A Dáda na oslavu – na rozdíl do hudebníkovy milenky Lucie Gelemové – pozvána nebyla. Slováček s Lucií žije už čtyři roky a prý si nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného. Není to tak dlouho, co prozradil, že se s Patrasovou už téměř nestýká.

I Dáda má partnera Vita, za kterým se v září chystá do Itálie. Její milenec jí tam prý dokonce chce koupit dům, po kterém dlouho toužila!

Navzdory tomu všemu se ale zdá, že jsou spolu manželé stále ještě schopni v klidu komunikovat. „Vcházím na scénu v Kišiněvě. 7000 lidí, úžasná atmosféra,“ pochvaloval si na Instagramu Felix Slováček nedělní koncert v rumunské metropoli.

A na jeho slova překvapivě zareagovala i jeho manželka Dáda Patrasová. „To Ti moc přeju. Krásný pocit...“ okomentovala jeho slova.

Zdá se tedy, že válečná sekyra byla zakopána – alespoň ze strany Patrasové. Uvidíme, jak na smířlivé gesto zareaguje její manžel!

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček