Známý moderátor šije do celebrit: Kristelová a Vondráčková jsou zlatokopky, Řepka je Blb roku

Luboš Xaver Veselý

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2018 20:59

Moderátor Luboš Xaver Veselý si vzal na paškál známé celebrity. O řadě známých Češek mluví jako o zlatokopkách, někdejší fotbalista Tomáš Řepka je podle něj "Blbec roku".

Známý moderátor si ve svém komentáři utahuje z celebrit, na které se v poslední době zaměřila pozornost médií. „Tisková zpráva: V pražském hotelu Olšanka se dnes konal celostátní směn SČZ (Svaz českých zlatokopek). Jednání bylo zahájeno společným zpěvem státní hymny a minutou ticha za okradené partnery,“ začíná Veselý.

A v podobném duchu pak pokračuje a přidává i konkrétní jména. „Po té byl zvolen nový Ústřední výbor SČZ a jeho předsedkyní byla jednohlasně zvolena Petra Paroubková. Posty místopředsedkyň získaly Kateřina Kristelová a Lucie Plekanec. Součástí dopoledního jednání bylo slavnostní uvedení Jany Nagyové Nečasové do Síně slávy SČZ.

„V odpolední panelové diskusi vystoupily – zpěvačka Naďa Urbánková, která pohovořila na téma „Historie zlatokopectví v ČR a v ČSSR“, Petra Paroubková s tématem „Efektivní využití zpravodajské techniky se zaměřením na nahrávání a prostorové odposlechy“, místopředsedkyně ÚV Kristelová přečetla referát s názvem „Od velkého vápna do výkonu trestu“, diskusní příspěvek Ornely Štikové nesl název „S křížkem po fůnuse“, zatímco v publiku se nečekaně zjevila emeritní členka ÚV Gabriela Partyšová s transparentem „Dobře ti tak, krávo!“,“ strefuje se do známých žen Luboš.

A nezapomíná ani na zahraniční „zlatokopky“. „Sněm po té odeslal pozdravný telegram Ivance i Melanii Trump, včetně projevení zájmu o mezinárodní spolupráci. V tajném hlasování byl pak zvolen Tomáš Řepka Blbem roku. Jako vždy byl odeslán děkovný dopis Jaromíru Jágrovi i s podpisem devíti členek SČZ a sněm též jednomyslně rozhodl o zaslání částky 1.800,- na charitativní konto Pepa Kokta v nouzi,“ dodal moderátor.

A jak na to všechno vlastně Luboš Xaver Veselý přišel? „Tento živý sen se mi dnes opravdu zdál. Ve snáři jsem nenašel nic,“ přiznal.

Témata: Luboš Xaver Veselý Lucie Vondráčková Kateřina Kristelová Petra Paroubková Naďa Urbánková Gabriela Partyšová Ornella Koktová Tomáš Řepka