Ano, šéfová! Pohlreich sekl se svou legendární show, nahradí ho žena!

Pohlreich, Zdeněk

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2018 15:50

Zdeněk Pohlreich sekl s oblíbenou reality show Ano, šéfe! Po deseti letech se rozhodl, že už toho má až dost a z pořadu odchází! A na jeho místo nastoupí nová "šéfka"!

Už v červenci Pohlreich vysvětlil, že je unavený a že ho práce v televizi přestává bavit. Posledních šest premiérových dílů bude Prima vysílat od konce srpna, na konci září se tak kuchař s televizními diváky definitivně rozloučí. Celkem Pohlreich od roku 2008 natočil 95 dílů oblíbeného pořadu.

„Natáčení mi dalo spoustu věcí. Začínalo rok po otevření Café Imperial. Možná bych tehdy Ano, šéfe! sám potřeboval,“ přiznal známý kuchař. A přestože s natáčením chtěl končit už několikrát, definitivní konec přichází až teď!

„Všechno má svůj začátek, ale i konec. A já si stojím za tím, že v nejlepším se má přestat. Proto jsem rád, že mi Prima vyšla vstříc a na konci jsme se dohodli,“ dodal Pohlreich.

Na obrazovce Pohlreicha vystřídá žena! V novém pořadu Ano, šéfová! se představí gastronomka a restauratérka Jitka Pagana a její syn Santo. Právě oni budou v pomoci nepříliš úspěšným českým podnikům pokračovat.

Témata: Zdeněk Pohlreich