Klid před bouří? Pomeje poslal manželce vzkaz kvůli novému příteli! Andrea očekává to nejhorší!

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2018 12:19

Rozvod už je v plném proudu a tak se není co divit, že Andrea Pomeje opět začala randit! Přiznala, že se vídá s fešným svalovcem Petrem Plačkem, zatímco její brzy již bývalý manžel Jiří utápí žal v alkoholu! Dýdžejka teď prozradila, jak se s novým partnerem dala dohromady!

Andrea nedávno oznámila, že se sešla s právníkem kvůli žádosti o rozvod. Prasklo také, že se začala vídat s Petrem Plačkem. Jak se seznámili, ale prozradila až teď! „Psali jsme si přes sociální síť. Největší prča je, že jsem tohle vždycky shazovala a smála se, že se lidé už nedokážou setkávat normálně. Na internetu jsou vždycky hrozně sebevědomí a pak nic,“ vysvětlila Andrea Blesku.

Petr prý navíc nebyl jediný, kdo větřil příležitost a Andreu po rozchodu s Jiřím oslovil! „Poté, co se ukázalo, že se rozvádíme, mi psala spousta chlapců, ale skončilo to po pár větách,“ uvedla s tím, že Petr vytrval.

A i když je Petr fešák k pohledání – a navíc pořádně svalnatý, nebyl to prý vzhled, co dýdžejku upoutalo! „Podívejte se na mé předchozí partnery, poznáte, že svalovci nejsou můj typ. Ale prostě jsme si rozuměli. Pak už jsme si psali nonstop. Takže za mnou přijel a začali jsme se vídat…“ vypráví Andrea. Rozhodně se prý ale zatím nejedná o žádný pevný vztah!

Sama dýdžejka přiznává, že je po svých zkušenostech s muži spíše opatrná. „Mám problém brát to vážně. Po letech s Jirkou jsem nedůvěřivá, poznamenalo mě to. Řekla bych, že je to taková zkušební doba,“ tvrdí Andrea.

Navíc připomíná, že je stále ještě vdaná a že její manžel není z jejího vztahu moc nadšený. „Přeji jí hodně štěstí. Já ji mám pořád rád a nikdy jsem ji nepomlouval a pomlouvat ji nebudu. Lidé ať si udělají svůj názor," okomentoval Andrein nový vztah pro Extra Pomeje.

Mnozí jsou ale přesvědčeni, že se jedná jen o klid před bouří. A tvrdí to i jeho žena. „Ten jeho klid je naoko,“ myslí si Andrea.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje Petr Plaček