Vondráčková Plekance hnusně podrazila? Hokejistův kamarád prozradil, jak to bylo s rozvodem!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. srpna 2018 9:52

Změní se rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance v nečistou a podlou hru? Jak se zdá, tvrdý boj o miliony už začal! Podle Tomášových kamarádů se totiž Lucie pořádně „předvedla“ a ukázala svou odvrácenou tvář!

Když Plekanec oznámil, že jeho manželství s Lucií končí, byla zpěvačka považována za oběť – nejen proto, že ji prý Plekanocova slova o konci manželství překvapila, ale i proto, že se ihned začalo spekulovat, že už za ni má český hokejista náhradu!

Jenže Tomášův kamarád teď tvrdí, že je vše trošku jinak a že se Lucie před lidmi jen přetvařuje! Manželé se údajně všem dohodli, jenže pak se Vondráčková rozhodla, že se ujednaných věcí nebude držet a že bude postupovat jinak.

„Dohodli se, že žádost o rozvod se podá v Česku, Tomáš Lucii řekl, ať navrhne nějakou částku jako výživné a co si řekla, to bez mrknutí odsouhlasil. Dohodu uzavřeli i písemně,“ prozradil serveru Extra.cz jeden z hokejistových kamarádů.

„V pondělí pak měla vydat společné prohlášení, které mu posílala i ke kontrole. To se u ní nakonec sice objevilo, ale pak zmizelo, tak se naštval a vydal svoje,"  dodal s tím, že to byl naopak Plekanec, které se nestačil divit, co se vlastně děje.

Vondráčková ihned odletěla do Kanady, aby podala žádost o rozvod tam. Sám Plekanec naznačil, že už to měla vše připravené. „Jak jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis - připojený osobně a originálně v Kanadě,“ uvedl sportovec.

„Takové papíry docela trvá připravit, neudělají se samy za hodinu, většinou se to mezi právníkem a klientem dohaduje a dolaďuje několik dní. Takže tvářit se, jako by skočila do letadla až po přečtení Facebooku manžela, kde se měla dozvědět, že se s ní chce rozvést, je trošku směšné. Motivace je podle mě jasná - peníze,“ uvedl také kamarád.

A tak se prý nediví, že Tomáš takové jednání vnímá jako zradu! „Připadá mu, že se s ním domlouvala jen naoko, ale už měla plán, jak ho co nejvíc oškubat. A on přitom rozhodně neměl úmysl nechat svou rodinu bez prostředků," dodává Plekancův kamarád.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec