Soudkyně si podala Řepku s Kristelovou! Takto se jim vysmála!

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. srpna 2018 11:27

Soudkyně, která vynesla rozsudek v kauze erotických inzerátů, jejichž hlavními aktéry byli Tomáš Řepka a jeho přítelkyně Kateřina Kristelová, kriticky zhodnotila chování obou obžalovaných. A nebrala si servítky!

Za falešné inzeráty, v nichž měla jeho exmanželka Vlaďka Erbová nabízet erotické služby, dostal Řepka půl roku vězení. Kristelová dostala pokutu, kterou když nezaplatí, si také odsedí v kriminále!

Kristelová musí soudu zaplatit 50 tisíc korun. Jde ale o mírnější formu trestu, než jakou dostal Řepka. Ten si půjde sednou do vězení, pokud odvolací soud nerozhodne jinak. Exfotbalista se totiž na místě odvolal.

Nad reakcí Kateřiny Kristelové na výsledek soudního líčení ale zůstává rozum stát. Zatímco byl totiž její partner Tomáš Řepka odsouzen, Kristelová si užívala pohody.

Na rozdíl od něj se totiž k soudu nedostavila, namísto toho si očividně dala dostaveníčko na pražské náplavce. Právě odtud totiž pochází fotografie, kterou zveřejnila na sociální síti s nápisem "Klid a pohoda."

Jejich chování na sociálních sítích si ale všímala i soudkyně. Během přelíčení totiž uvedla, že oba poslední dobou sledovala. A nestačila se divit.

"Já jsem v rámci případu sledovala jejich profily na sociálních sítích. Jejich reakce jsou dětinské, pohrdající a arogantní," uvedla bez obalu, co si o nich myslí.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová