Co se to stalo s Agátou Prachařovou? Změnila se k nepoznání, fanoušci jen zírají!

Agáta Prachařová na nákupu školních pomůcek pro syna Kryšpína 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. srpna 2018 11:23

Z pověstné dračice domácí puťkou! I tak by se dala nazvat proměna modelky a moderátorky Agáty Prachařové. Obávaná rebelka se po svatbě s muzikantem, hercem a moderátorem Jakubem Prachařem zklidnila a málokdo by ji dnes poznal!

Agáta se v minulosti postarala o nejeden skandál – ať už šlo o příliš odvážné fotky, rvačky nebo opilecké úlety. Jenže dnům, kdy tato modelka vymetala bary je dávno konec!

Teď vychovává dvě malé děti – syna Kryšpína, kterého má s bývalým přítelem a hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou, a dcerku Miu, jejímž otcem je právě její manžel Jakub Prachař.

A jak se zdá, dnes by Agáta mohla aspirovat na titul matka roku! Protože se prázdniny končí, vydala se na nákupy školních potřeb pro Kryšpína, kterého čeká nástup do první třídy!

A tak mu maminka nezapomněla koupit batoh, peněženku, box na svačinu, láhev na pití, nové oblečení a dokonce i hodinky!

Kromě toho se ale také pořádně otáčí i doma. Se svými fanoušky se například podělila o své úlovky ze zahrádky. Žije prý „bio“ a sklízí rajčata, papriky i okurky! Na další fotce se pak pochlubila hromadou zavařených okurek. „nejsem těhotná,“ ujišťuje ale své příznivce!

Nad jejími domácími pracemi přitom řada lidí doslova žasne! „Nechápu jak někdo může o tobě říct, že jsi namyšlená modelína. Kdo tě sleduje vidí, že jsi úplně normální, chytrá a hlavně šikovná holka,“ pochválila ji jedna z fanynek. „Úžasná práce. Jsi moc dobrá hospodyně,“ přidala se další.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař