Řepka na syna neplatil, ale užíval si na luxusní dovolené!

Tomáš Řepka se pochlubil fotkou z luxusní dovolené v Emirátech 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. srpna 2018 9:59

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka má velké problémy. Podle verdiktu soudu by si měl odsedět šest měsíců za internetové útoky na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Kromě toho ale také neplatí výživné na syna Markuse!

Řepka jménem své bývalé manželky Erbové prostřednictvím inzerátů nabízel sexuální služby. Pomáhala mu přitom i jeho nová partnerka Kateřina Kristelová. Modelka u soudu mluvila o tom, jak ji falešné inzeráty poškodily. Zdůraznila také, že ji nejvíc mrzelo, jak celá věc zasáhla její dvě děti.

Starší dcera se kvůli tomu stala terče, šokamy, mladší syn Markus (6), jehož otcem je právě Řepka, navíc v telefonu Erbové objevil fotky pánských přorození, které jeho matce muži po zveřejnění inzerátů posílali!

Další problém exfotbalisty spočívá v tom, že Markuse neplatí alimenty, poznamenal Blesk. V minulosti chtěl z finančních důvodů snížit výživné z 15 tisíc na pouhé dva tisíce, argumentoval tím, že má dluhy a exekuce. Soud mu ale vstříc nevyšel. Během prázdnin vykutálený tatínek na syna ale neposílal ani zmíněné dva tisíce!

„Poslal jen dvě složenky, pokaždé na 500 Kč,“ vysvětlovala u soudu Vlaďka, která považuje chování svého exmanžela za výsměch. A není se co divit! Ještě před pár dny se Řepka a Kriselová chlubili fotkami z luxusní dovolené ve Spojených arabských emirátech!

To samozřejmě neuniklo ani soudkyni, která Řepkovi sečetla i všechny vroubky z minulosti! V letech 2015 a 2016 byl totiž dvakrát odsouzen k podmínečnému trestu za řízení v opilosti. Letos v květnu mu soud potvrdil další trest - 180 hodin obecně prospěšných prací za zanedbání povinné výživy. Kvůli neplacení výživného na syna také přišel o řidičský průkaz.

Právě kvůli tomu odešel od soudu se šesti měsíci nepodmíněně! Pokud by neměl takový škraloup, mohl vyváznout jen s pokutou 100 tisíc, uvádí Blesk. Kristelová pak dostala pokutu 50.000 korun - údajně proto, že nebyla iniciátorkou toho všeho.

Řepkovi nakonec nepomohlo ani to, že si sypal popel na hlavu a že se za své jednání omluvil. "Je mi to líto, byla to klukovina. Omlouvám se paní Erbové. Ale kdybych se nejmenoval Řepka, tak tady nestojíme," řekl u soudu Řepka.

 „I já jsem v rámci případu sledovala jejich profily na sociálních sítích. Jejich reakce byly dětinské, pohrdající a arogantní,“ zpražila ho soudkyně!

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Vlaďka Erbová