Vlaďka Erbová promluvila: Co si myslí o trestu pro Řepku?

Vlaďka Erbová a syn Marcus 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2018 20:16

Fotbalista Tomáš Řepka byl odsouzen k půlročnímu vězení za internetové útoky na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Zveřejnil inzeráty, kterými jejím jménem nabízel sexuální služby. Jak na tento verdikt reaguje sama Erbová?

Řepka podle Městského soudu v Brně porušil cizí práva. Za jeden ze zveřejněných inzerátů byla potrestána i Řepkova současná přítelkyně Kateřina Kristelová. Ta dostala pokutu 50.000 korun.

Řepka se sice před soudem kál, moc mu to ale nepomohlo. „Je mi to líto, byla to klukovina. Omlouvám se paní Erbové. Ale kdybych se nejmenoval Řepka, tak tady nestojíme," tvrdí fotbalista.

Sama Erbová už dřív uvedla, že kvůli inzerátům, na které jí přicházely oplzlé odpovědi, utrpěla psychickou újmu. Následky prý trpí dodnes! „Ve chvíli, kdy se ukázalo, kdo za tím stojí, jsem se zhroutila. Nebyla jsem schopná každodenního režimu, nemohla jsem spát. Vyhledala jsem psychiatry, na terapii chodím dodnes," řekla před soudem.

Přesto prý z rozhodnutí soudu moc nadšená není. Její první myšlenka totiž patřila jejímu synovi, kterého má právě s Řepkou! „Když jsem se dověděla rozsudek, moje první myšlenka nebyla, že je to výhra, ale jak proboha vysvětlím Markusovi, že jeho táta má jít do vězení,“ přiznala Erbová pro Blesk.

„Tohle nebyl žádný osobní boj a já si ho nevybrala. Po roce šikany a neustálého stresu jsem ráda, že soud došel k výsledku a já snad budu mít konečně klid,“ dodala Erbová, podle které šikana dolehla i na její děti, které čelily posměchu ve škole.

V letech 2007–2011 byla Erbová vdaná za hokejistu Zdeňka Bahenského, se kterým má dceru Viktorii. V roce 2013 si vzala fotbalistu Tomáše Řepku, s nímž má šestiletého syna Markuse.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka Kateřina Kristelová