První reakce Šafářové po provalení vztahu s Plekancem! Tohle nepochopíte!

Lucie Šafářová 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2018 16:18

Dohra rozchodu Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance pokračuje. Nyní se oči všech upínají směrem k tenistce Lucii Šafářové. Díky tomu, že se vídá s Plekancem, ji totiž lidé považují za příčinu rozpadu manželství. A co na to ona?

Co skutečně je mezi ní a Plekancem je záhadou. On sice popřel, že by v jejich rozchodu figuroval někdo třetí, přiznal ale, že se vídají. "Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili," uvedl.

Na to konto vydala své prohlášení Vondráčková, která Plekancovi a Šafářové popřála mnoho štěstí. "Chápu, že láska může skončit. Tomášovi i jeho teď už přiznané lásce přeji vše dobré v jejich životě i sportovních kariérách. A budu doufat, že dopad toho všeho na naše děti bude co možná nejmenší," napsala.

To ale pobouřilo Čechy, kteří zaplavili profil tenistky nenávistnými vzkazy. "Rozbourat manželství s dvěma malými dětmi no máte dobrej žaludek a abyste nedopadla jednou stejně víte jak se to říká na každou svini se vaří voda," píše jedna z uživatelek facebooku.

"Můžeš teď vyhrát každý turnaj, ale svůj charakter už jsi prohrála," napsala další. "Bože holka co nemá na chlapa tak bere tátu no jo," vzkazuje další uživatelka.

Veřejnost teď napjatě čeká na jakoukoliv reakci Šafářové, ta ale nejen že na dotazy novinářů nereaguje, ani není aktivní na sociálních sítích. TO není zase tak překvapivé, tenistka není jedna z těch, které by fanouškům denně posílali fotky a příspěvky.

Přesto Šafářová nyní jeden zveřejnila! První od vypuknutí kauzy a určitě ho napsala poté, co vzkazy svých fanoušků četla. Tenistka zveřejnila video, kde si její pes Rocky hraje s velkým modrým míčem. Míč je ale na psa tak velký, že mu to zrovna dvakrát nejde. "Malý, ale odvážný," připsala k tomu anglicky.

Na vyjádření v podobě záhadných vzkazů jsme si už po rozchodu Dary Rolins s Patrikem Vrbovským zvykli. Co má ale tohle znamenat? 

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková