Šokující reakce Kristelové! Nepřehání to už?

Kateřina Kristelová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2018 14:45

Hloupost, nebo arogance? Nad reakcí Kateřiny Kristelové na výsledek soudního líčení zůstává rozum stát. Zatímco byl totiž její partner Tomáš Řepka odsouzen k půl roku vězení, Kristelová si užívala pohody.

Soud dnes vynesl rozsudek v kauze erotických inzerátů, jejichž hlavními aktéry byli Tomáš Řepka a jeho přítelkyně Kateřina Kristelová. Řepka si půjde sednou do vězení, Kristelová zaplatí pokutu.

Na rozdíl od něj se ale dnes k soudu nedostavilo, namísto toho si očividně dala dostaveníčko na pražské náplavce. Právě odtud totiž pochází fotografie, kterou zveřejnila na sociální síti s nápisem "Klid a pohoda."

Je otázkou, kolik je v jejich vztahu lásky, když nechá Řepku jít k soudu samotného, ačkoliv v kauze falešných erotických inzerátů figuruje také. Podle ní je ale mezi nimi vše v pořádku.

"Ráda bych všechny ujistila, že já a Tomáš jsme šťastní, spokojení a máme se rádi. Žádný rozsudek na tom nic nemění. A žádný zatím není pravomocný. Takže tragédie se nekoná a ani konat nebude," napsala totiž na sociální síti.

"Tou pro mne totiž nikdy nebude žádné rozhodnutí soudu, ani hon na Tomáše a už vůbec ne jeho trest, ale úplně jiné věci. A ty se nám vyhýbají. Za svým partnerem budu stát vždycky a za jakýchkoliv okolností. Dobře vím, čím a zatím, co si v médiích čtete smyšlenou telenovelu se špatnou herečkou v hlavní roli, my se těšíme na cestování, práci a všechno," dodala.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka