Řepka dostal půl roku vězení! Kristelové hrozí kriminál také!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2018 12:50

Soud dnes vynesl rozsudek v kauze erotických inzerátů, jejichž hlavními aktéry byli Tomáš Řepka a jeho přítelkyně Kateřina Kristelová. Řepka si půjde sednou do vězení!

Za falešné inzeráty, v nichž měla jeho exmanželka Vlaďka Erbová nabízet erotické služby, dostal Řepka půl roku vězení. Kristelová dostala pokutu, kterou když nezaplatí, si také odsedí v kriminále!

Kristelová musí soudu zaplatit 50 tisíc korun. Jde ale o mírnější formu trestu, než jakou dostal Řepka. Ten si půjde sednou do vězení, pokud odvolací soud nerozhodne jinak. Exfotbalista se totiž na místě odvolal.

Řepka se k činu přiznal už v prvním stání. "Vygradovalo to a měl jsem zkrat. Lituji toho, byla to klukovská hloupost. Už se to nebude opakovat,“ řekl tehdy soudem.

Následně soudkyně přehrála záznam z banky, na němž má Kristelová platit za inzeráty. Usvědčující byla i fotka peněženky, která se na záznamu objevila a kterou si dala ten den na Instagram.

Dne soud uznal Řepku vinným ze všech tří podaných inzerátů. Byl mu uložen trest 6 měsíců nepodmíněně, soudkyně při tom ale vzala v potaz i to, že má Řepka podmínku a 180 hodin veřejně prospěšných prací.

Kristelová byla uznána vinnou v prvním inzerátu, s dalšími prý neměla nic společného. Pokud pokutu 50 tisíc korun nezaplatí, čeká jí vězení v délce 4 měsíců.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Vlaďka Erbová